Friday, December 3, 2010

necklace

salam jumaat

how r u people?
hopefully ure doing fine

dah 3hb disember dah kan
times flies so fast
up tup dah ujong thn
azam dah tercapai ke?
as for me mmg ada yg tercapai dah
alhamdulilah
and yg belum tu xpe boleh bring forward 2011 ;P

nak cita pasal kat opis semalam
johan my colleague ni ada jual macam2
as in accessories la sbb dia jual thru catalogues
sapa yg berkenan nak beli, boleh order je
baju, handbag, babies stuff semua ada
and so far mmg mendapat sambutan hangat

so yesterday he brought some necklaces for sell
murah jek
rm16 satu
kalo beli 3 dapat rm40.00

tantek!

since beli 3 dapat rm40 jek cepat2 carik lagi 2 org nak beli sbb me dah berkenan nak beli satu
at last mas ngan kak lin pun beli yay boleh dpt lagi murah :)

terus pakai on.the.dot!

its black and i love it cos it can suit all colors
im into accessories nowadays
pantang jmpa gelang nrantai lawa esp yg murah mmg cepat jek nak beli
;)

oklah u all.
i nak g umah munie ni
dia nak kawen esok!
harus la spend masa bersama2 before dia menyandang gelaran puan besar hehe

gotta go now!

xoxo!

p/s: lupa nak bgtau, i offday today ;).enjoy ur weekends peeps!

10 comments:

fLo said...

santek...simple jak...=p

Rt-qaH said...

yeaaa..selamat bercuti..;D

Zuraida said...

cantek cantek!!!!

Faizal n Fashitah said...

Kacak!.. tapi kamek sikpat makei.. sebab kamek onglaki eheheh...

BSI-BSR-VIVIAN said...

kacak ya eh..kmk 2 3 hari tok bercarik ratey dan gelang utk dinner..huhuhu simple ya..tp kacak glak2...kt ONE JAYA nang kacak2 ja eh..rambang mata kedey sia byk nok jual brg kedak ya.

Anonymous said...

Ini adalah pertama kalinya saya saya kunjungi di sini. Saya menemukan banyak hal menarik di blog Anda terutama pembahasannya. Dari ton komentar pada artikel Anda, saya kira saya bukan satu-satunya memiliki semua kenikmatan di sini! terus bekerja dengan baik.

S.u.h.a.n.a =) said...

macam jak dijual johan ya eh, ingat tek jual baju jak..hehe

Ida Athanazir said...

ingin kmk berias.. but kmk tok sik pian nak betukar tukar :p

f.i.e.z.a said...

flo:
thanx.santek ooo :)

rt qah:
makseh hehe

kak zue:
thanx! :)

fnf:
hahahha gago juak ktk mok makei ;P

f.i.e.z.a said...

vi:
mok kacak2 kat fos banyak diat mek koh sik juak mahal nei.hopoh pun byk nak ooo,stat la kmk ngumpol koh haha

anon:
terima kaseh banyak2.suka bila ada yg suka baca :)

kak sue:
johan ya bulan ngan bintang jak sik dijual nya kak haha

kak ida:
try la berantei sekali sekala.best juak koh.hehe