Thursday, December 16, 2010

my khamis yg malas

today adalah hari malas saya sbb saya tidak memandu kereta utk ke opis.
sbb ada org yg baik hati hantarkan saya.
best betol kalo ada yg tlg hantarkan hari2...
sorgaaaaaaaaaaaaa beb!
thanx nieza!

nieza awl2 pagi dah ada kat umah sbb nak guna my printer to print surat resign.
eh surat resign?
yes nieza's resigning starting today sbb dah dapat keja tetap idaman.
congrats to my lovely friend!
keja apa dan di mana well i guess she'll blog about it soon :)
dats y la dia hantar i g opis sbb dia pun nak singgah jap jumpa TL n colleagues for her last goodbye
wpun nieza x sama department tp sedeh la jugak..
in d same time im so happy for her...

sbb dia dah tlg hantarkan, dia jugak la yg tolong amikkan balik
bukan setakat amikkan i je, bobet pun dia amikkan sekali hehe
baru cukup corum!

we all singgah kat planet sambal
bobet dari ari tu teringin nak mkn keow teow kerang
layankan saja..

muka penat baru baik keja.mekap pun dah faded.haha nak jugak bgtau mekap dah faded
nieza no mood nak amik pic ;P

i x mkn.layan mango juice jek

we all ni kan mmg x reti abis sembang ok.
dah balik, masok dlm kereta boleh smbong lagi.
makan kacang,minum twister oren la sambil bercerita
pusing2 town nak lalu kat waterfront la apa la
macamkan esoknya x keja plak.

pastu i told them two, "nanti kalo dah kawen boleh ke tak keluar camni eh?"
terus lajuuuuuuuuuu jek dorang jawab "eh, mestilah bleh!"
heheh
well sbb belom kawen ni x boleh la nak cakap apakan
harap2 dapatla hubby yg memahami
aiseh!

sampai2 rumah, mandi jap then tetiba ada mood nak pakai masker
guna foodskin yg beli last march
last march ok.gila malas nak pakai mask2 ni ;P

fatin yg tolong tempekkan


and now i feel soooooooooo licin on the kulit muka.
harus rajin2 lagi pasni.

ok doky.
nak tidolah!
nanite readers :)

3 comments:

AmirFX said...

Soklan sama pernah kuar juak time kmk kuar ngn kawan kmk ria.. Dpt sik kuar gik bila dah nikah kelak.. Semua madah dpt.. haha.. Tangga lah kelak cemne....

wa kaljis said...

ALhamdulillah.. tahniah utk Nieza.. padah nya eboh lupak melanja kmkorg blogger di melaya tuk mi kolok haji salleh atau bimmers sia.. hehehe...

f.i.e.z.a said...

amir:

yalah nggu la kelak gnei nak.sekali tek alu kenak ikat diam umah sik boleh kuar2 hahaha

bang onggon:
okehhhh kelak mek madah ngannya aaa :)