Saturday, December 11, 2010

tangled

yesterday i didnt update sbb g tgk wayang w nieza
pastu lepak minum2 dekat kol 1130pm baru nak balik umah
sampai umah chat plak ngan boyfie
by then dah lmbat sangat nak update sbb the nxt day kena keja kol 9am
susah tol nak bgn pagi ok.
sangat tidak suka! ;P

tapi xpe, mggu depan i keja kol 12noon DUA MINGGU STRAIGHT!
i like sbb boleh bgn kol 10 muaahhhahaha
cis apela nak jadi ngan aku ni ;P

oklah nak cita pasal cita ni
mmg best!
wajib tgk!
xnak cita lebih2 kang marah plak sapa yg belum tgk tu kannnn


sapa rasa cam malas nak g tgk wayang, donload jek.
senang cita

oh btw i esok (sabtu) offday ya'alllll
i nak g city tailor anta kain nak wat baju kurung
salu nau ulang2 baju yg sama masa g kenduri
i need new kurungs.
ingat nak wat kurong pahang la

nanti i update k

oklah nak tido
cant wait for tomorrow too sbb esok my boyfie akan balik ke tanahair
hahah cam la jaoh sgt
he is now in brunei having vacation w his family
esok balik dahhhhhh ;P
dah 2 hari ok tak dgr suara dia
nak call tapi mahal nau roaming.sigh
rindu sangat ni!
mana penah x dgr suara dia sepanjang 6 bln kapel ni
mencabar sungguh

nanite u all
dah kol 1.08am maseh lak gigeh menaip!
;P

xoxo!

5 comments:

Pocket said...

tangled tu cam besh kan,
tingin nak gi tgk.. tp tak der masa lg.
download movie?
kat maner yer?
(Excuse the pocket yg tak reti nih)

Monalea said...

siannya rindu....hehehehe.sikpa...sabar.,....

Faizal n Fashitah said...

Mula2 mek mikir crita Rapunzel. Tangled duhal. Lak la mek coba download lam tenet..

n i e z a said...

Flower, gleam and glow,
Let your power shine,
Make the clock reverse,
Bring back what once was mine,
Heal what has been hurt,
Change the fate's design,
Save what has been lost,
Bring back what once was mine,
What once was mine.
-rambut kmk dh ilang power kak diguntin. :p

Ivy Metaga said...

mau kmk nyanyikan lagu rindu serindunya sik?? hehe