Tuesday, December 14, 2010

bbq nite 2010

on 12th dec, ahad lepas my ofc ada organize a bbq party for all staffs
my department tpt i keja ni mmg ramai ok
campo2 TL semua dlm 100 pax camtu

dat nite sapa2 boleh bawak org luar
nak bwk anak ke, spouse ke, cintahati ke sapa2 pun boleh utk meriahkan lagi la party ni kan
the party started at 830pm sbb nak tggu staffs keja last shift yg abis kol 8pm(which is including me!)
trun jek kat lobi opis ni dorang dah siap2 nak stat

oh meriah! i like!
sori ye pics mmg gelap2 belaka sbb x bwk cam.

luar lobi deco w balloons.kira jd cam stage la.

party ni buat kat bawah opis jek pun
buat kat area parking which is gelap gulita
xde lah gelap x nmpak terus tp agak gelap la
part ni je la yg x best
yg lain semua ok jek
janji happy makan!

cella jadi model

cita pasal mkn, macam2 ada
ayam n ikan panggang unlimited.seyes banyak
nak makan 10ketol sorang pun no hal!
ada mi goreng, nasik goreng, salad buah, cheese cake, buah2an macam2 la
i layan wings panggang jek ckup :)
sedaaaaaaaaaaaaaaaaaappppp!

aktiviti dat nite selain makan is karaoke n lucky draw
seronok betol karaoke ni kan
tp dat nite i x nyanyi pon.sogan nyah!
hahah

kak jalot n jojo nyanyi lagu apa ntah

ingatkan nak balik terus lepas mkn tu tau sbb dah penat kan
tp sbb lucky draw punya pasal i gigih tggu smpai la abis majlis.

here's one of d lucky bunch dat nite
siapalaaaa eh?
siapakaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh???
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

siapa lagi kalau bukan...
ehemmmsssss

:P

haha i won a hamper of food n drinks!
boleh la dari xde papa kaaannnnnn
hehe

the feeling of ur name kena panggil kat stage n salam w VIP n pic taken tu mmg best!
hahaa

with my geng keras.faizah n ezah
faizah dapat toaster n ezah dapat set echanteur
we're the lucky girls u alllll
u have????????

hahhahaa

kalo la lucky draw tu boleh menang iphone 4 ke ipad ke or voucher to damai beach kan best?
wahhh nak jugak demand haha
anyway i had fun dat nite
:)




7 comments:

Monalea said...

bestlah dpt hamper ya fieza

BSI-BSR-VIVIAN said...

jeles! kmk sikdpt hamper!

AmirFX said...

Hamper! Kongsi la.. haha.. Best ada jamuan kedak ya.. Bila nak molah gathering untuk blogger gik kelak? haha..

f.i.e.z.a said...

kak mona:

nang best! benda free mmg suka hehe

f.i.e.z.a said...

vivian:

cuba lagi tahun depan ;)

f.i.e.z.a said...

amir:

aok ooo bila mok polah makan2 gik kan.lamak dah sik temu ngan bloggers tok hehe

AinnalinaRamdzan said...

ko ada???? Sik Ada... Haha... jeles2... kmk x penah betuah mun part lucky draw... hoho