Sunday, December 12, 2010

anta kain buat baju :)

hye darling readers!

nak tido dah ni tp cam rajin jek nak update so layan je laaa
;P

as what i planned yesterday nak g city tailor kan..
bukan main janji ngan mummy nak g kol 9.
hmmmmmmmpppphh kol 930 pun still on my bed
golek kanan, golek kiri jappp
pastu main w my BB lagi
baca tweets la, tgk status fb org la.
haihhhh

pastu my mum masok my blik hahhaa
baru la nak bgn kan
;)
kol 1045 baru gerak dari umah
aahhaaha

sbb hari ni sabtu so jalan lengang jek
less than 20mins dah smpai
kak mon my SIL pun janji nak g sama anta kain tp dia g bekpes dlu w my bro n her sons
kalo dah smpai baru la roger

si fatin ngegeh

i brought 3 pasang kain
2 pasang tu beli kat brunei last aug n satu lagi beli ngan kawan yg jual kat ofc
i have like 5 pasang lagi kain yg belum g buat
nanti2 la
rasanya for raya terus la nanti hehe
kalau laaaa ;P

chiffon-cotton-dubai silk

my mum pun anta 3 pasang.
fatin lak sepasang

x lama pastu my SIL pun datang


kak mon anta 3 pasang jugak.
this is her 1st time here
while me n mum mmg hantar sini je la tiap kali.
sbb murah n lawa2 design dia.sedap pakai!

me with waiz.eeee geram!

2 pasang kain tu i wat kurung pahang+sulam lengan n kaki baju= rm140+140
yg chiffon tu i wat sulam manik penuh kat lengan n kaki baju=rm190
semua sekali tu cost me rm470.00
amik kau!
hahaa

for me, the price is reasonable n worth it sbb i know mmg cantek n lawa dia buat
sulaman manik kat cni mmg no 1!
i cant get that kinda price anywhere else.
penah my friend anta kat tailor lain sulam manik kat lengan sahaja, diulangi LENGAN SAHAJA costed her rm200.oo sepasang kurong.
kat sini sulam manik full round pun just rm190 jek.
i x buat manik kat dada sbb pakai tudong kan.cam rugi jek sbb org x nmpak pun hehe

x sabar nak tggu siap ni hehhe
nanti dah siap i war2 kan k

nanite u all.
xoxo!

5 comments:

AmirFX said...

Wahhh.. Byk yaaa kain baju kurung ktk...

Faizal n Fashitah said...

Ya bok! nang sik alang2 laa molah baju kurung huhu..

edzura said...

sine city tailor tok?

f.i.e.z.a said...

amir:

heheh ada org berik, ada kmk beli juak yalah byk :)

fnf:
rompuan koh nang camtok hahaha

zura:
kat batu 7, kota sentosa.lak mek nero map nya aaaa

Monalea said...

batu 7 dekat belah ney fieza? kedai melayu kah?