Saturday, December 18, 2010

friday update

hye all.
its 12.13am oredi
im so effinnnn' bored so lemme just update my blog.

had a fun+sad friday anyway
yg sedeh2 tak fun langsung tu malas nak ingat dah
sometimes i dont know how n what should i do
kadang kita baik, tp org ttp layan kita macam hanjeng.
org macam ni kita nak layan macam mana lagi?
malas nak cita pjg kang jd issue.

hati gundah tp senyum tetap maintain
after nearly 2weeks guna hada labo.
ok sik?ok sik my skin?
;)

sampai umah kol 820pm terus nmpak kemeriahan umah kat depan
sbb ada kenduri kawen esok karang
hari ni dorang ada akad nikah ptg td
so malam ni dorang ada wat majlis bergendang
orang sarawak tauk la apa begendang tok ooo
siap ada org berpantun sambel pukul gendang

serious meriah sbb salunya majlis ni buat kat kampung2 jek
can u see the dais kat belakang?
:)


bila ada pukulan gendang mestilah meriah kan
masa ni best nak menari
hahhaa
semua tolak2 me soh join sekali
seyes dowh segan hahhaa
fatin ngan abg sarol selamba jek turut serta hahhaa
mmg best masa ni
meriah!


pastu me n kak mon singgah bilik penganten jap
acara wajib kalo ada majlis kawen ni hehe

gojes!

me likey!
i suka design klasik camni
kelambu2 gitu hhee

oklah.esok kena bgn awl nak g wedding pulak
sib baik esok keja kol 12noon.
sempat la nak tgk pengantin n cuci mata
waaaaaaaaahhhh!
hhahaa

oklah.till next entry k!
xoxo!

2 comments:

AmirFX said...

Part bergendang nang best la.. Dpt juak nangga olah pengantin time ya.. haha..

Mama_Nabihah said...

sapa molah ktk kdak hanjeng? tekok palaknya zaa... za, kak sue balit ujung tahun tok. hope kita dpt kuar sama.. banyak cita nak d poret tok.. hehhe...