Tuesday, November 30, 2010

hada labo

hye dearies

pas balik keja cam biasa fetching up my mum..
my mum ajak mkn kat SCR tp dah kenyang so x yah la
so tanyala my mum nak singgah mana2 tak..
and my mum nak singgah guardian
nak beli vitamins, toiletteries la macam2 la hehe

and i ended up buying this for myself
:)


hada labo's whitening set
cleanser-whitening lotion-moisterizer
i lamaaaaaaaaaaa dah nak beli set ni
sbb ramai yg dah guna produk ni n so far semua review ckp sangat2 la bagus!
heard this 1st from liza, my blogger friend
and ada yg ckp effects sama cam pakai SKII just dat this one waayyyy cheaper
seriously i x mampu ok nak guna SKII

btw set ni x sampai rm200.00 pun
and juzz pun dah stat pakai
i tell u, her skin is flawless!
this is her secret rupanya hehe
dats y la semangat nak beli :)
pompuan kan, mmg camni ;P

my skin mmg so far guna apa2 pun xde masalah
lgpun my basic essential semua nak abis dah
so its about time la nak try
we'll see how's the result soon k :)

entry diakhiri dengan pic saya bertudung syria
^^

miss my namzaron!


till nxt updates!
xoxo


9 comments:

BSI-BSR-VIVIAN said...

apa tulisan cina smua ya za..haha di dipadah sia..ahha

n i e z a said...

Harus kita segeng2 makei range tok, sak suma kin kacak. :p

wa kaljis said...

V, nya madah tempek rah muka.. kekeke.. Kmk tuk jarang makei nok utk kulit2 tuk.. Kadang2 adalah.. Besa org maka istiqamah, kmk tuk bila mok, pakei, bila lupak alu sik hehehe.. Wat masa tuk Garnier skin whitening ngan Gradier pun pencuci muka serasi utk kmk yerrr... hehehe..

ztie said...

kmk mok tauk juak apa d tulis nya sia aie. hahahaa

Ms Tikot said...

Halalkah produk tok?

f.i.e.z.a said...

V,
Ada kat belakang ya tulis in english.bkn tulisan cina ya.its japanese :)

Nieza:
Harus! Mesti semua pakei sak glowing semua hehe

Bg onggon:
Hahaha lucu ktk tok.gya indah ;P

Ztie:
G ktk guardian.baca puas2 sia kelak hehe nang ada tulis dlm BI.

Mstikot:
I'm not sure abt halal ka sik.tawakal jak makei tok since ada wide promotion in d magazine.lamak2 mek k clinique, shiseido sik juak mek tauk halal ka sik ko sis.mun ktk mok boleh nanyak jakim :)mudahan juak sikda campo papa eh hehe

n i e z a said...

Harus kita segeng2 makei range tok, sak suma kin kacak. :p

AmirFX said...

Kmk ingt apa namzaron tek... Duhal tek... haha...

Zuraida said...

sebab kamu saya pun dah beli satu tadi!!! hahahahah!!! cepat gila terpengaruh!!!