Thursday, January 21, 2010

majlis tahlil

actually last nite nak update pasal mlm ketiga majlis tahlil d umah nieza.
tp pasal dah ngantok sangat cita pasal shawl sudah la.hhehe..
lagipun pics kat dlm hp x upload lagi pegi ke pc tu la tak sempat nak bercerita.

so baru skang ada masa sket nak hapdet pasal tu..
pas selesai tahlil, ada la sedikit mkn2..
sempat amik pics sket2 jek.
yelaaa kata majlis tahlil takkan la beriya nak amik pics kan.


d buffet table

nieza yg masih kesedihan kompom la xde mood nak snap2..

amik pic kaki jek jadila..

sempat la kejap

actually kalo korang nak tau, mlm tu ada encik kumbang pun dtg..
dia pun kwn nieza jugak..
we all kan kwn2 gitu.. :)
so masa mkn tu sempat la sembang2..
im so hepi dat he's coming oso..
sungguh prihatin orgnya.aiseh!

my portion

masa balik encik kumbang follow my car until la simpang jln besar kat umah..
then he went back nun d tetttttttttttttttt xleh bgtau.hhahah..
hopefully he wont read my blog.
seriously kalo x pengsan malu.
hahhaa

im glad now nieza is feeling much better.
today pun dia dah keja balik cam biasa..
i know she's a strong lady..

ok dats all.
mata dah ngantok dah ni..

nite!

2 comments:

Asma Cullen said...

Tahlil sapa Za? dr ria kmk tertanyak2... lupak nk tyk...

f.i.e.z.a said...

asma,

tahlil arwah abg nieza.ninggal ri mggu ya tek..