Wednesday, November 11, 2009

x saba tggu sunday

oh bosan sungguh mlm ni..

skang kan tgk ramai bloggers dah slow dah nak update blog..
esp my swakian geng bloggers la.
where r u people?

i guess semua bz kot.
ye la dah hujong2 thn ni kan.
ada yg bz w acc, audit what so ever.
while me?xde beza nya.everyday is monday.hehe

stat mggu ni my shift start kol 130ptg sampai 930mlm..
pagi2 tu i habiskan dgn berfb, yming segala macam la.
kadang kol 12noon baru nak mndi..hehe.
bekpes jgn cita kompom i skip.
salu mmg terus lunch..
sampai2 opis terus login cam biasa.
balik umah terus terbongkang depan tv..
hera tol aku..keja xde la ke mana pun kat cluster tu jek stret 8jam.
tapi penatnya mengalahkan org yg keja wat rumah.haha..

sampai2 mmg salu hadap tv dlu then mandi.
eh cerita2 ni cam ada yg tanya jek kan?
well saja la nak cerita..

jong mggu ni i cant wait la nak offday on sunday n monday.
mesti best!
jarang wwooooo dapat lepak kat umah on sunday.
salu me kat opis la.sigh.
disebabkan sunday ni i free i have a plan to watch a movie..
nak tgk cita ni la!


i tgk trailer dia naik bulu roma, bulu kaki semua nokssss.
wpun tau ni cerita sahaja tp cam seraaammm jugaklaaaa bila tgk the world is going to an end.
dah tgk lom trailer tu?
tgk jgn tak tgk..
kompom x saba nak tgk this movie..

yg x bestnya pasal offday ni, nieza plak keja mlm.
sigh.
baru nak berjimba..
aku keja mlm, dia pagi..
dia mlm, aku pagi plak.
sigh.

xpe..lepas abis shift still boleh kuwa lagi nieza oo..
skang nieza dah jarang online pasal modem dia rosak.
sian my bestie..

k lah peeps.
nak tdo dah..
penat.

muah muah kish kish

8 comments:

Monalea said...

hari tok dah hari rabu.yahoooo..esok khamis, lusak jumaat....lepas ya cuti 2 hari....nikmatnya cuti.cepat tul masa berlalu.umur pun dah semakin tua.

JT said...

aaa.... been waiting whole years for this movie.. soon its coming this THURSDAY!oh.. cant wait.. next then, new moon...

ai said...

Aku pon nk tido gak ni. ngeeeeeeee...selamba je tido kt opis. yelah mlm td kul 3pg br aku bleh lelap. kul 5 dah bangun..huhuhu..

ZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzz

Mdm.Nyza said...

hai za, ari ahad & isnin hubby mek off juak. mun hubby mek keja tek, dpt kita diat sama2 ohh... za, rindu mek ngan ktk... huhuhu... jgn lupak befday party nabihah lak. lak mek sms 0r call gik k.

f.i.e.z.a said...

sis mona,
eh neida tak tua..lom ya.mun dah 50 bok tua.hehhe

f.i.e.z.a said...

jt,
kannn cita tok trailer pun dah best.cant wait juak!

f.i.e.z.a said...

kak ai,
2 jam jek tdo?laaa kesiannya..jom tdo jom. ;P

f.i.e.z.a said...

nyza,
rinduuu mek ngan ktk juak za.mala jk mek tertuleh2 tpt ktk.tggal mek 2 kak sue jak gik.mun kak sue dah dapat keja lain bosan la kmk.
lak mek pegi.mun mek mbak date mek boleh?hahha cam ada jk