Wednesday, November 4, 2009

emo di situ

berblogging perlukan kesabaran tggi.
nak bercerita nak susun ayat n baca balik kot2 ada yg menyakitkan hati pihak tertentu ke kan..
belom masok part nak upload pics lagi.
perghh memang perlu sabar demi nak buat entry sbb i know i have readers.

tapi bila cam blog sunyi xde komen cam haih bosan ke entry tadi tu eh?
xde org baca ke?
penat2 buat entry soraaang pun x acknowledge apa2 pon.
sedeh pun ada jugak.
cam sunyiii jek

blogger mana x suka komen betol tak?
i love reading n replying comments wpun ada entry yg saya lupa nak reply balik..
so bila takde langsong komen ni cam x update pun xpe.
xde org tau pun kan kannnnn

okla.
tetiba cam xde mood dah.

8 comments:

f.loren said...

aih pa di emo. rilek2. kamek salu jak komen sigek duak jak. biasa2 jak aie. ngeblog sebab kitak mok ngeblog bkn maksa org maca. yauwwwww. rilek lah aih iboh nak emo. kamek maca tp kdg2 sik pian mok komennnn sorry!

eMBuN_mALaM said...

kmk pun sama... kdg2 asa fed up koh... ada kedak nak... lelah kmk naip komen pjg2, ntahlah siney mistake, xpublish indah... hmmmm... mbak sabar k...

f.i.e.z.a said...

f loren,
thanx for the words dear!kmk pun kadang maca p sik komen.hehe..
ok pastok mek sik duli gik ada komen ka sik.mek blogggg jak..hehe

f.i.e.z.a said...

embun malam,
ok paham mek.kadang ada certain blog gya juak.xpat d komen..
mek saba la tok.hehe

Zuraida said...

hey babe,
sorry i never comment much...but then maybe next time i drop by i'll leave a word or two okay?

hugs.

f.i.e.z.a said...

kak zue,

thanx for ur words.. :)

hugs

~ mizzAmy ~ said...

skang nih musim orang malas nak komen agaknya. hehehe... including me la. tapi, kalau amy, amy suka baca and bagi komen. melainkan blog tuh tak pernah masuk. segan nak komen.

Felicia F. Ramzi said...

kmk ada juak asa gia kadang but sikpalah, mungkin org busy kata mek or people simply sik tauk nak komen apa..hahaha.. tapi as long as connection tetap ada, mek puas ati dah..:)

sikpa za, kelak ta mukak kelab blogger glam..ehehhe