Tuesday, November 17, 2009

sekali lagi.

my mum is not feeling well today.
pas amik dia blk keja, she was like soo pening2 n cant wait to have her rest.
so makanya tiada la masak2 mlm ni..

due to dat, i wanted to cook something dat everyone can enjoy n simple n sedap.
so i decided to cook d spagetti goreng.
AGAIN!
there u go..
fatin is so excited when i told her dat i need to go to choice super mall to buy some groceries.
"ktk goreng spagetti gik ka?yay!""

wah excited d situ.

then beli la bahan2..
terbeli plak ramly's sotong goreng tepong peket tu..
amik punya amik dalam rm30++ jugak la kena.haha.
xpe pasal mkn beli jekkkkk..janji puas ati..

singgah jumpa ngan embun malam jap at her counter.
she's sooo cute in person..
even fatin said "cantek muka nya udak piza ooo"
hehe..
i wish i cld talk to u longer embun mlm tp yalah bergaut ai mok ke dapo tek nak.
lak ta jmpa gik okehhh!

blk umah..
then mula masak..
eh ni xyah cita la kan..

bila siap tu i hidang la..
my bro pun ada sekali kat umah..
my mum pun mkn..semua laaa mkn.
waaaaaaaaaaaaaaaaa n i received good comments on dat.
aritu 1st tym buat me n fatin jek yg mkn..kali ni i masak lebeh sket..

semua ckp sedap!
bkn i ckp okeh.
dorang ckp.
for an amateur cam ai mmg sangat suka la bab2 kena puji nih..
hhaha..
thank u thank u..
*grin*

i think nxt time nak cuba la resipi lain plak.
bila tgk org suka mkn apa yg kita masak, the feeling is priceless!
pada yg mmg terer masak mesti dah biasa rasa camni kan?
ke mak jek yg over nyah?

hahha xpe xpe.
pektis mek perfek

till later.daaaaaaa

4 comments:

khairul onggon said...

yerrr... bila mok molah open-haus agik? ehehe...

juzz said...

bole blaja ngan ktk tok molah spageti goreng.;)

~ mizzAmy ~ said...

amy tak pernah masak2 untuk family. selalunya masak untuk diri sendiri makan je. kalau masak kat org, sure terlebih garam atau tak cukup garam. hahahaha...

Ivy Metaga said...

spaggeti...nyumsss...