Tuesday, November 10, 2009

minum ptg sabtu+baby aisya

last week i offday on saturday which i rarely do..
salu on weekdays jek kan..
since sabtu x keja mmg bahagia..ada jek plan nak g sana sini..
plan2 ngan mak sekali dia x sihat so i lepak d umah jekla..
chat kat fb ngan kwn2 then tggu nieza balik keja kol 4..
i ajak dia g mkn ice kacang kat swee kang..
org kch tau la swee kang ni kat mana kan..

mggu lepas2 i asyik batok jek so bila dah sehat ni haaa lepas geram okeh!
bkn ais kacang jek i mkn.macam2 pun ada! ;P

ais kacang jagong.kalo campo mcm2 i x mkn

rojak sengkuang+tauhu goreng.

mihun belacan.kt swak jek ada ni.serious sedap!

kenyang melampau lepas tu eh.
hahaha..
macamkan x mkn tghari. ;P
nieza cam biasa w her abc special.

lepas tu i singgah rhb jap byr my blacky love then g anakku outlet.
sebelah bank tu jek..
bought something for my friend, saza yg baru dapat baby girl..
her 2nd child dah.
saza is my fren dari sek rendah sampai sekarang pun..

jom tgk baby aisya..

she's 1month old oredi.such a cutie kan..

baby aisya cam tau jek ada org nak dtg..
langsung dia tak tido..nangis pun tak.
good girl!!
i suka baby2 ni..the smells, the tiny fingers, the smiles make me go awwwww comel!
i pun of course taknak lepas peluang nak amik pics w her..

w auntie fieza
alaaa asal monyok sayang?

owh suka suka n geram geram.
cam biasa bila yg single mingle ni visiting org kawen ke org baru deliver ke kan of course la ada soalan cepu emas.
like what saza has been asking me,

kitak bila gik za?kamek 2 org dah tok..

takyah translate pun korang paham kan.
well, dat q i really could not answer.
semua jawapan ada pada Dia.
;)

btw, kawen dulu la kan.. ;P


3 comments:

KHaiSHa aL-FaTeH said...

cute baby ya.. mcm nyaman jak bihun ya..

SEN said...

cute bihun ya..mcm nyaman jak baby ya..

larikkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

f.i.e.z.a said...

khairul,
sangat cute kan.lom nya besa gik.bihun nang nyaman sentiasa.hehe

sen,
ngegeh ktk oowhhh kubit lak!