Friday, July 17, 2009

my cerita masa offday

selain dari xleh upload pics tu kan, i had some good moments too. =)
i had ice kacang session w nieza..
swee kang xtau la apesal tutup.
mentang2 dah maju, tutup ikut suka.

so we went to lock ann instead..
the i fetch up my mum pastu anta mak balik, we went jln2 kat pustaka..
bkn apa u all, my shift the whole week ni will be at 1130am-730pm..
bila lagi nak jln2 ptg bila abis shift dah mlm kan..

bila g pustaka tu, i parked la tpt biasa.
then nieza ckp, "za, its ur type in front of u"
i matikan enjin n then memuji keindahan ciptaan Tuhan didepanku.hahha..
seyes ensem nak mati.
sapa2 yg xtau lagi my type there are,
-- puteh2
-- bdan sedap2
-- ada goatee
-- muka manis

thats exactly how he looks like.
haha..
tgk dia skipping pun mengujakan ok..
emmm..for me to say hi, well i dont think so.
tgk2 camtu then blah..
pastu nyesal.
tapi xpela kot.cam la aku berani nak tego.
ai ai aiiii so not me la!

pastu me n nieza jln2 kat ctu, tgk ikan then b4 maghrib we balik..
kalo dpt g pustaka ni tiap ptg kan best.
tp apakan daya..

sigh

aaa nak cita lagi hepi news..
my pc dah ok..
motherboard je rosak..
sib baik pics dlm tu still ada lagi..
kalo x nangis la akuuu..

my mum bought a new modem brand belkin.
a life time warranty punya..
n she bought a new plug yg boleh prevent kena lighting jugak..
pun belkin jugak..
sapa2 yg tau brand2 ni, belkin tu ok eh?
i hope so cos i guess my brother also using the same modem brand.
now tgh tggu line phone to activate sbb dah kena potong ngeh ngeh..
just made the payment n when the line is ok, then boleh stat online cam biasa.
i really cant wait to get "my life" back to normal.

my shift will be started in 10mins time.
so i think dat's all for now.
enjoy ur friday frens..

xoxo

12 comments:

IsBoY'z ZeA said...

heheheheh ada cerita lucu d sebalik nak active line ya wawwawawawa....

AmirFX said...

haha.. Ada goate.. Best juak pilihan ktk tuk... Nway, jenama Belkin ya kmk pun pakei juak... Cuma lightning protecter mek pakei power surge protector yg biasa2 jak..

[h]einsen said...

-- puteh2
-- bdan sedap2
-- ada goatee
-- muka manis

ktk tertemu kmk kah..? *ehem2 terperasan sekejap sambil mengurut janggut*
yerr maka kmk jauh di mlka heheh..

Ms Tikot said...

Hahahaha. Cuci mata rupanya. Kmk pun sama juak, suka cuci mata melihat keindahan2 yang dicarik. Hehehe

o_o said...

adoh..xpatla mek mok kaco ktk tok..kmk bkn type ktk..hehe..mek xda goti

f.i.e.z.a said...

isboyz,

hahha gago ktk eh.aokla kmk nang belukuk.haha maka boleh d ato line ya kedirik.bencikku! haha

f.i.e.z.a said...

amirfx,
i have a thing w a man who has goatee.rasa cam mmppphhh!haha..p mun xda sikhal juak.asal clean bersi sikda bad breath.hehe

f.i.e.z.a said...

heinsen,
hahha gago.balit kch lak agak kmk.hahah

f.i.e.z.a said...

ms tikot,
best cuci mata ko.overhaul abis2..

f.i.e.z.a said...

o_o,
sik semestinya semua ya mesti ada.kmk penah bercan ngan org yg xda ciri2 ya langsung p mek suka juak sbb ada ciri lain yg nya ada.heeh
aie eh pahal mek cita ngan ktk tok?hhaa

n i e z a said...

mek nemu laki ya di serikin tek ko tp ku booooolak ajak! haha.. nang dah tauk gilak type ktk camne, type kmk jak susah nak dikenalpasti nak o? ;)

f.i.e.z.a said...

nieza, type kitak susah mok carik bah.dah ada yg berkenan plah siktauk nak oo.pegi ajakla umah nya sia.hehe