Friday, July 24, 2009

KK-2nd day[3rd part]

pas beres semua hal check in to tune hotel,we all g mkn kat 1 borneo.
1borneo ni mmg besa gila babeng la.penat kaki jalan dowh..
nak carik tpt mkn pun berpinar mata ni..
xtau nak mkn kat mana..

last2 we had our late lunch here; home's..
pilih sini sbb tpt mkn adalah cosy..ada sofa2 semua..
then harga pun xde la mahal mana..


mu tgh kira2 apa bnda ntah

maintain lawa

my nasik goreng.sedaaaaaaaaaaaappp!!

lime juice.

pas mkn, we all jln2 dlm 1 borneo ni..
sangat luas n pjg..
1 borneo ni the largest hypermall in borneo kalo nak tau..
interior cam midvalley jugakla..
tp kedai2 nya xde la grand cam kat mid-v..
i mean kat cni byk kedai2 biasa jek..
but still hebat dari the spring kat kch tu..haha of course la kan..


dlm kol 5 camtu we all dah x larat nak jln dah..
semua dah stat ngadu penat n nak tdo..
b4 balik bilik we bought tickets for transformers..
btw, kat cni ada GSC okkk..merasalah saya melepas rindu nak tgk wyg kt cni..
saya sebagai warga sarawak amatla jeles sbb ntah bila nk bukak kat kch ni..
huk huk..

beli show kol 10mlm so smpat la nak rehat bagai kan..
sempat tdo lagi seround dua..hahha gila penat seyyyhhh dari manukan tu..
just so u know, bilik kitorang nak ke 1 borneo tu 5mins jln kaki jek sbb hotel ni mmg attached.
heaven ok sbb dekat gila..
show kol 10 kitorang gerak dari hotel kol 950 camtu la..
mmg dekat..

pas tgk transformers abis kol 1230am, blk bilik tdo kepenatan.hehe

abis dah cita 2nd day..esok update 3rd n 4th day plak k..
=)

8 comments:

IsBoY'z ZeA said...

tok nyuruh aku rasa nak pergi vacation nek tok juak.. amik cuti lok eh.... ' sambil dlm pala imagine ermmmmm pantey' isk isk isk dusdus dusss.
mcm lah cuti byk glak....

AmirFX said...

wahhh... geram ehh nak g sinun...

Ms Tikot said...

Kmk maok one borneo juak klk eh. Dah beberapa kali kuang kuit di KK, tp x pernah g sia. Ada Guess x sia???

tukang ngenjen said...

best!

f.i.e.z.a said...

isboyz,
pegi jgn sik pegi masi duit buang gya jak..at least pat ngga tpt org.hehe

f.i.e.z.a said...

amirfx,
pegilaaa.tmbang murah bah kinek.embak can tak sekali.hehe

f.i.e.z.a said...

ms tikot,
guess xda sia, kat warisan plaza ada...
best 1 borneo.mesti pegi! =)

f.i.e.z.a said...

tukang ngenjen,
nang best!