Sunday, July 12, 2009

dinner w mstikots n nieza.

hye u all..
i borrowed nieza's vaio again tonite.
dats y leh update ni..hehe
thanx darl.love u to bits!

today i keja cam biasa..kol 10.30pg-630ptg..
pas keja i told nieza i wanted to singgah d spring sbb nak beli present for her.
dah belated brp mggu dah ni kan nieza? ;P
beli present depan2 ok..xde nye nak balut2 ke apa..
tanya nieza nak apa, senang.hehe.
so we went to parkson, nieza nk new eyeshadow yg smokey eyes tu..
pilih antara brand kate, maybelline and revlon, last2 nieza chose revlon.
amik yg baru then g bayar..hehe sungguh x best kan saya ni..
tp elok la jugak ka,she managed to choose the color for herself.
kalo aku yg pilih entah apa color aku pilih pun xtau.hehe

pastu we went to secret recipe for dinner.
actually ada dinner date w mstikots.
mstikots msg me earlier today tanya whether am i free or not..
so i said freee jek n she asked me n nieza out..
org single ni mmg free je kan.. ;P

sampai kat secret recipe, me n nieza order dulu then mkn..
tgh2 mkn mstikots pun sampai..
sori mstikots sik nggu ktk mkn koatan mek 2 dah lapa gilak.hehe
best sembang ngan mstikots ni..ada jek cerita menarik yg dshare..
dlm kol 930 we all pun nak gerak balik n i asked frm the waiter for the bill.
sampai jek bill cepat2 mstikots bayar n she said "kamek belanja"..
waaaaa makseh makseh..
terharu ok..

bila abis mkn tu mstikots suh we all g kat keta dia sbb ada bnda nak bagi dia kata..
so me n nieza ikutla kan..
sampai2 je kat keta, dia pun kuarkan 2 paperbags..
1 for me n 1 for nieza..
u know what we got?
a new handbag!!
i m sooo speechless okk..
xde lam wishlist pun but still i love it so much..
i kan suka handbags ni..hehe..
makseh sis!

ingatkan abis la suprise kat ctu, bila masok lam my keta, i ckpla kat nieza "eh mana tau dlm bag ada cash 1k kan..?" pastu gelak2..
so i bukakla beg tu tgk kot2 ada benda kat dlm..
bila tarik zip tu i tgk ada teddy bear kaler purple!!!!
sangat2 terkejut wehhh..
n i smiled like kerang busuk.haha
cepat2 i msg mstikots saying thanx a lot for the gifts.
its really unexpected and im soooo happy.
happy sangat2..

to mstikots,makseh byk2 eh..mun pc mek ok tek dah mek ngambar apa ktk berik..
lak mek cia ktk gik aa.

oh such a happy day..
x abis lagi hepi ni..
just now my old good fren; yana texted me asking for my address..
dia nak anta bday pressie all d way from kl.
im touched.really.

thanx a lot frens.muah2..

*still thinking of what im gonna wear tomorrow nite.hehe..excited!

10 comments:

[h]einsen said...

ney ktk sik amik gambar ktk tgh senyum kdak kerang busuk ya tek..?

Ms Tikot said...

Haha... Tikot sentiasa molah surprise...

AmirFX said...

Haha... Ktk pun belated besday nang best lah... Nway, semuga wishlist ktk tercapai.

Ida Athanazir said...

OMG!! Can't believe i missed your birthday!!

NOT TOO LATE?? Happy Belated Birthday Love. Semoga you will find what you're looking for and dimurahkan rezeki slalu!

khairul onggon said...

wahh... sukenye dia... hehehehe... untung ada kwn blogger yg bait ati cam mistikot ya.. :)

f.i.e.z.a said...

heinsen,
kmk dah xpat blogging dari pc umah yalah sik gago bergmbar ko.kelak mek posing gik sekali aa..esp k ktk.hehe

f.i.e.z.a said...

mstikots,
hehe.such a lovely sprise perhaps.. makseh makseh!

f.i.e.z.a said...

amirfx,
makseh amir..nei pezen mek?;P

f.i.e.z.a said...

kak ida,
its ok.gikpun kmk xda d kch masa bday,mek celebrate d kl ngan family mek dah la xpat molah special n3 k kedirik yalah rami org sik tauk.hehe
thamx for ur wish sis =)

f.i.e.z.a said...

onggon,
kmk d kl lupak mok madah ngan ktk ko.mun sik nakka dapat mkn free mek ktk cia nak oo..hehe..
kwn blogger mek nang semua bait2,manis2,ensem2.. =)