Monday, July 20, 2009

cerita ceriti mkn.

my sunday nite.
my sunday nite ritual is going out w nieza and bobet.
sampai umah kol 750pm then mndi2 siaap siap mekap2 kol 830mlm nieza picked me up.
so last nite g spring jap sbb nieza nak belikan bday gift for her ofcmate.
jln2 jap g padini nmpak satu top by seed lawa gila tp saiz M je yg ada.
hampeh.
jgn salahkan baju tu kecik.
salahkan badan yg gebu itu.hahha.

pas jln2 nak lepak minum jap.
singgah g family cafe.
ingat nak minum jek tp lapa so ordered nasik goreng corned beef.
buat2 x nmpak jam dah kol 10 but still nk mkn berat2.
after 10mins nasik pun sampai.
rasa sesuap.
perrgghhh sedap nak mati.
seyes!
lepastu d sambung dgn beberapa suapan lagi hingga licin dgn timun2 aku bedal.
pasti akan ke sini lagi nak mkn nasik goreng ni.
hal nasik goreng pun nak cita kan.haha..

ada satu lagi benda yg aku teringin nak mkn tp belum dapat2.
nak tau apa?

kfc chickenroni.


penat kuar masuk kuar masok kfc tp asyik xde stok jek.
ada sapa2 baik ati tlg antakan kat opis esok?
hehe..

k la..asyik nak mkn je kan.
skang pun dah lapa.nak tggu balik ni.

esok jmpa lagi k..
daaaa

12 comments:

Ivy Metaga said...

dah kmk cuba menu kfc ya..

tapi sik dapat kmk abiskan kerana cheese nya yg bnyk hehehe..tapi rasa nya sedap...

n i e z a said...

aie, stat gik entry makan2 nya. 2 bulan gik nak raya oi! baju kebaya pink dah nunggu! ;p

Ms Tikot said...

Nyaman jak bunyi nasi goreng corned beef ya eh...

AmirFX said...

nyaman ka nak KFC ya?? mmm... cem best jak...

Caynie De said...

yalah..cam best jak..mauk juak try lak..hihih

yana said...

yalah kitak.. kmk nak ngepos kitak simok :p

f.i.e.z.a said...

ivy,
adoii lom gik mek cerik eh.jeles tok..hehe

f.i.e.z.a said...

nieza,
mena ta dirik.2 bln gik raya.camni tuuukkk?hehe

f.i.e.z.a said...

ms tikot,
nang nyaman!u shld try.hehe

f.i.e.z.a said...

amirfx,
semua madah nyaman ya mek mok try juak..

f.i.e.z.a said...

caynei de,
try la order oo d kfc berhampiran anda.aiseh!

f.i.e.z.a said...

yana,
smpei ctok alu xpat dmkn lak.huhu