Sunday, April 10, 2011

seputeh salji

hye readers!

how's ur weekends?
as for me i spent my time with my man
wpun hanya few hours, kira oklah tu dari takde langsong ye tak?

nak cita pasal our days cam tak sempat ni sbb ngantok sehhh
nak upload pics pun sekian so esok i update k

for now nak cita yg my blackberry dah transformed jadi whiteberry!
macam ni cita dia

ptg semalam g jln2 kat wisma saberkas
encek cinta nak beli adapter ke apa ntah n memory card for his new hp
so i temankan je la kan
and then tetiba tanya tauke tu housing baru for BB ni ada tak?
pastu terus cakap tukar je lahhh
and i was like "whaaattt? biar betik?"
sbb agak mahal la jugak kalo nak tukar the whole set
tapi since my man yg suggest makanyaaaaa saya hanya mengiyakan saja!
rugi mun madah sik maok nak? ;P
hoooo yeeaahh saya sangat gembira!
rasa cam nak melompat2

setelah sekian lama skrin my BB tu ada scratch panjang kat screen yg sangat la x best dpandang, now dah tukar u alll
TAKDE SCRATCH DAHHHHH!
sukaaaaaaaaaaaaaaaa sangat!

white+black+pink
gabungan warna kegemaran! :)
cantek sik kawan2? hehe

yg pink tu casing baru beli kat one jaya
gila murah casing BB kat cni
rm20 sahajaaaaaaaaaa ye
cantek2 plak kaler

thanx to encek cinta for sponsoring cewah cewah
sukaaaa sajeee kalau org yg sponsor kan
;P

and he bought me something from KL as well
nanti2 la i share the stories

till later darlings!

xoxo!

3 comments:

fiza said...

How much is the white casing ya za?

Fiza said...

lakla mek try survey d cbu.

Mama_Nabihah said...

nang kac!!! hehehe.. i like putih & pink... k tema wedding ktk la za.. :p