Sunday, April 24, 2011

cita cuti umum good friday

oh crap im now very in the mood of updating
siap ada pics lagi lining up tggu nak publish cita
hahhaa semangat apakah ini???????????

tapikan yg peliknya idea hanya datang time lepas midnite
taula esok kan keja kol 1030am but stilllllll bgn awl sbb nak bekpes n such kan
adoi la
tp layankan saja la
jap g tido ok

kat dashboard blog belom ramai yg update
maybe sbb weekends eh
org nak santai2 kan
xpe kasik can i update ok :)

nak cita pasal jumaat good friday
kat sabah n swak ni cuti umum
and for me its my OT day
sapa nak bagi ko duit free2 camtu je kan
and then pk nak g jalan2 oversea jong bln ni so rajin2 la bkerja
ceceeeeeeeeeeehhh

me n nieza planned to have bekpes dat morning
she fetched me up then anta g keja later
then balik karang tu pun dia amik
tengkiyu darl! :)

bila dia smpai depan umah tgk bobet pun ada sekali
lupa plak dia pun tak keja
wahh seronok ok bekpes sama2

muka semangat nak mkn laksa ;)
bobet nampak sipi2 jek baju belang heheh

we went to garden cafe in batu 3 to have a bowl of laksa swak
this is my 1st time here
tp dorang ni salu.sedap katanya

mine.medium.rm4.50.
sedaaaaaappp wok!

nmpak cam cair kan kuah dia tp lazat!
yum!

ai ni kan jenis kalo g keja wajib blusher pipi sket
sbb xnak nmpak pucat kan
pagi2 mmg cantekkkkkkkkkkk jek rupa

tapi bila sejam lagi nak balik keja
ha amek kau

polos pucat aahh pedulik ape aku nak snap jugak
hahaha

oklah ye tu je nak share sebenanya
esok (ahad) keja then monday offday yay!
harus semangat nak abiskan keja esok
mesti semangat!

till next entry k.
nanite u all
nanite sayang kmk d sibu wpun mek tauk ktk dah tido mek nok wish juak

daaaaaaaaaaaaaaaa

2 comments:

AmirFX said...

Wahhhh.. Kmk penggemar laksa juak...

Mama_Nabihah said...

nang nyams skal.. dah udang nya besar2.. zuria ngembak mek org minum sia dolok.. hehehe...