Friday, April 29, 2011

kurung sulam manik idaman


dah tgh mlm baru nak hapdet kan?
mmg sengaja nak tido lmbat sbb esok last keja for april
sebelom bercuti pjg jalan2 cuti2 shopping :)

tadi singgah kamdar temankan nieza beli kain chiffon kat kamdar
nieza ni mmg susah betol laaaaaaaaa nak memileh
mmg susah sbb byk betol kaler nak pileh
me n her dah plan nak wat sama design and kain chiffon pun sama just dat kaler lain
sbb last time g city tailor ada nampak sepasang kurong ni cantek laaaaa sangat ok
flowy2 gitu and penoh beads kat dada
we like!

nieza n me nak singgah lagi city tailor sbb nak hantar lagi few kains to make
nak singgah this saturday morning
ptg tu nak naik flight dah aiseh tu pun nak cita ke? ;P

tadi google la images kurung terkini
and i fell in love with this design
nak buaaaaaaaaaattttttttt lah!
:)


credit to:
http://allinfashion90.blogspot.com

cantek kannnnnnnnnnn??
i have a very lite peach chiffon
mmg lite kaler dia n kain pun flowy sangat
so i decided nak buat sulam+manik kaler dark pink
ok ke tak eh?
emmm
we'll see la nanti
kena jumpa the tailor herself for suggestion baru laaaaa tau camana nak buat karang
owh i cant wait!

till then dearies!

*i cant wait for my friday and saturday actually.ada berita gembira sangat2.double2 happiness haha
i'll share with u soon ok :)


2 comments:

Mama_Nabihah said...

ktk fly ke KL nak za esok? hehe..

umie said...

kacak juak...mun k tunang pun kacak..simple n nice..