Monday, April 25, 2011

hijaunyaaaaaaaa

hari khamis lepas was a GREEN DAY for the company
we were told to wear green to the ofc and yes i wore one
tak tau la pulak ada sessi amik gmbar beramai2 kan
and to those yg berpakaian hijau dapat one free batch
batch jek?
makan2 xde? :P

layan kan saja la some pics
lepas sessi beramai2 we all ni plak pandai2 sambong lagi sessi sendiri2 ;)

kak jalot-faizah-me-kak suma the TL
rasa cam faizah ni bkn pakai hijau ye tak?ni turqoise ni haha kompiden ok nak snap sama2 haha

with ezah, my bakal SIL
gf sai ni my younger bro.yup we works in d same department

last but not least, nak jugaaaaaaaakkk amik pics w ezah n faizah hehe

tu je la nak update pun as kenangan masa akan datang
now x sabar nak tggu baju korporat we all siap
yg best nya kaler dark purple yawwlll
sukaaa ok!
nanti dah siap kita snap kasi tunjok kat blog k :)

till next post.
gdnite!

2 comments:

AmirFX said...

Hari hijau sedunia ka?

Mama_Nabihah said...

comel bakal adik ipar ktk zaa.. :)