Thursday, April 7, 2011

lepas geram d the spring and the hills ^^

now nak cita pasal sessi melepas geram d spring and the hills hehe
lamaaaaaaaaaa sangat rasanya x melayan nafsu nafsi ni
;P

lepas mkn2 celebrate bday juzz, me n the girls cam biasa la jln2 cuci mata
lamaaaaaaaaa sunggoh rasanya tak beli apa2 for diri sendiri
so masok la padini jap
kejap katanyaaaaaaaaaa ;P

bila g shopping w my besties ni kan rasa cam semua benda pun jadi lawa
semuaa rasa cam nak beli
esp juzz la
penghasut no 1
hahaha
she was like....
"kacak ya za.rugi sik meli"
"kelak sikda agik nya za.kompom dah dbeli org mun ktk sik meli"
"ngam ngan badan ktk baju ya.beli gik sigek"
"purple kacak juak za.ada saiz ya"

and then bila tanya bobet n nieza they were like "aok eh za.beliiiiii ajak!"

makanyaaaaaaaaaaaaaaaa

well, bak kata juzz.bkn selalu ;P
jom layan!
hahahha

ni kat padini ye
owh i just their tops
serious rambang mata
dah la semua 50%
manaaaaaaaaaaaa la tak geram
nak nak skang ni dah muat kan.
dulu?haram nak pakai M padini
M?
x caya?percayalah!
hahaha

ni kaler dark blue
cantek sangat2 x tahannnn! haha
beli lagi satu kaler purple

cardigan ni comel sgt.
tak boleh tak beli!


ini hasil rembatan sesi pertama

3 tops from padini n one spagetti strap from FOS

then lalu kat MNG
rasa cam x lengkap plak kalo x masok
nieza bought herself a very nice top here
i nak jugak tp xde saiz
dlm hati kata xpe nanti kat MNG the hills mana tau ada saiz
kalo ada jodohku ngan top itu akan ku beli jua
hahaha

tgh2 tggu nieza belek2 handbag
try la yg ni


oh lawanyaaaaaaaaaaaaaaaa
siap try berkali2 tanpa jemu
ada kaler itam tp asyik itam jek cam bosan
so pikey2 beli ke tak beli ke tak
last2 beli lah
bak kata juzz lagi, bkn saluuuuuuuuuuuuuu
hahahhaaha

a brown mango
oh puas ati!
senyum puas! hahaha

then on monday tu plak me n nieza ke the hills
nieza mula2 singgah kat parkson sbb dia nak beli perfume baru
she bought a forever n ever by DIOR ok!
mak jeles nokkkksss!
belom ada rezeki lagi nak beli perfume
temankan saja pun dah happy hehe

lepas nieza happy2 turn i plak nak g MNG
betol2 nak carik top yg sama ngan nieza just dat color tak sama
sekali sampai situ kan tggal 1 jek lagi saiz "comel" yg ada
ko tau la kan MNG ni saiz dia macamana

so amik laaaa top idaman hati tu n g try

siap senyummmm ko!
hahaaa

it fits me perfectly!
siap kuwa masok kuwa masok dlm fitting room tu
kacak sik nieza?kacak sik?????
hahah lagi nak tanya sedangkan hati mmg dah terpaut

and its mine!

hahhaha bestnyaaaaaaaaaaaaaaaa bila membeli-belah ni kan
mmg terapi!
balik umah pun senyum2 lagi
haihh syiokkkkk betol!

baru MNG n padini
kalo laaaa one day boleh beli handbag gucci ke LV ke coach ke kan
pastu beli plak baju2 from top designers like prada, marc jacobs ke
waaaaaaaaaaaaaaaa bestnya berangan!
hahahhahaa

oklah.
since dah beli byk ni, marilah kita bawak bekal setiap hari ke opis
no mkn2 luar ye kawan2!
katanyaaaaa! ;P
padahaaallllll haha

orait readers
till next entry!

xoxo!

7 comments:

umie said...

wah..shopping sakan..tp memang betul2 nampak kurus dah..hehhe

Mama_Nabihah said...

wOw... rindok ati.. kmk bln 5 tok bok terapi menar2... hahahahah... :p kacak beg MNG ya zaa... :)

n i e z a said...

dengan . . . segalanya mungkin! haha..

Faizal n Fashitah said...

yerRrr nok nama ompuan eh.. nang sik sah mun sik begamba dalam closet ekeke. Nang bleh tahan kitak tok shopping hoh ehehe

Ida Athanazir said...

sik lamak gik shopping agik u.. nei ndak?? turun agik size baju! ;)

mELna said...

Bestnya Kak Fieza! Kamek pun lepas shopping spree di KL reya. Tapi meli kain pake polah baju kerja la. Mena kata kitak, nang therapeutic la bershopping tok ;)

daria said...

za, mek dapat mejin indah juz n sora juz rah dialog ya.. ahahah. nang dialog nyaaa la :D