Wednesday, February 10, 2010

skinfood

semalam lepas blk keja mak ajak g the hills sbb nak beli something something.
actually last week we went here to window shop n my mum didnt brought enuff cash so mampu tgk jek
so kiranya semlm nak balas dendam la haha

after g beli something2 tu lalu kat skinfood
me ajak mak masok jap
sbb skinfood ni ada kat kl jek b4 ni kan.
so this is the 1st branch they have in kch..


owh i love the products sbb semua natural ingredients..
no lemak haiwan ke apa
n harga pun not bad cam standard face shop jugak la..

n as usual my mum bkn boleh tgk products camni.
semua dia nak trrrrrrrryyyyyyyyyy okkk
dgn firming cream la..toner ada 24k gold la.
mcm2 dia beli..
plus the products are good so i x kesah la my mum beli..
heheh

my SA bersungguh explain.hehe
my mum got some samples for free after the purchase

me w shawl ehem ehemmm yg barulah!
;P
muka yg dah pucat sbb malas nak touch up

after nearly 2 hrs dlm tu singgah marrybrown to tapau some chickens..
kesian org d umah tggu ni kompom kelaparan.hehe
sementara tggu tu i dok la kat situ then put the paper bags on d table
see the aftermath!

sampai lima! hahhaha
free gifts pun sampai 2 bags okeh hehe

dlm byk2 tu me beli wash off mask ni jek
for whiteningkan kulit yg x berapa nak white ni.
rm 28 jekkk

free gifts wajib la saya dapat kan..
dapat 2 sets payung n 2 sets face towel
heehe beruntong jd daughter ni
;P

semlm dah try dah the mask n mmg superb!
i love the scent n the feeling after i rinse my face.
bau sedap n it firms my skin
baru sekali pakai kan..
kalo 20 kali? hehe ;P

dats all then
mlm ni nak tgk wyg sbb its wednesday nite!
sapa nak ikut joommmmmmmmmmmmm ;P

18 comments:

n i e z a said...

Today's movie day. Yay!

::sueprettyinpink:: said...

apa gik nieza... ;p

Beautiful Stranger said...

riya ada mok masok.tepi entrance jak..sik brani..mek sik suka org berdiri2 tepi mek..mok tangga n menghayati pun sik slesa..

murah sik?

Faizal n Fashitah said...

Haihhh...duhal kch dah ada Skinfood duhal. waHHhh kin ari kin bes jak kch eh. Mek nenga even Toys R Us pun dah ada kat Hills nun. Mena ka?

dukunlintah plk said...

skinfood.. ada kah skin ya boleh d makan?..

nURmALa mAZLan said...

dik, harga da caner...
let say toner..toner dia berapa??

f.i.e.z.a said...

nieza:

yay!sapa gik mok ekot ta 2 oo.mala jak ta 2 jak ngga hehe

f.i.e.z.a said...

sue:

aok eh nieza ya nang antu wayang ;p

f.i.e.z.a said...

b stranger,

kmk mula2 sik selesa juak p mek polah sik duli sampei org ya pun lejuk.hehe
emm nok madah murah sik mahal pun sik kira standardnya barang2 cam faceshop..tp bagi kmk boleh tahan la reganya.eehe

f.i.e.z.a said...

fnf:

aok toys r us dah ada juak n ada mek masok semuaaaaaaaaaa mahal takut mek nok meli.hehe..

f.i.e.z.a said...

pakdukun,

nama ajak bah.hehe kira tek kedey k jaga muka la.. ;P

f.i.e.z.a said...

mala mazlan,

harga dia xde la mahal nauu cam lancome, shiseido semua tu..kira murah sket jek dari branded thingy..
toner dia semlm yg fieza tgk ada yg 80++ ada 100++ tp sedap2 bau dia sib baik toner kat umah ada lagi kalo tak mmg nak beli satu sbb bau dia sangattttt la menggoda jiwa.hehe

Felicia F. Ramzi said...

jgn jak tak duak gi nangga cita melayu gik k..hahaha..ada orang tetiba mood swing lak!

kmk lah belum pernah masuk HIlls ya koh..sebab The Spring paling dekat dengan rumah Anne. Lepas tok nak, mun lah ditakdirkan Hills pun mukak wayang,dah sudah lah MBO

~LIZA~ said...

banyaknya membeli :D

Ivy Metaga said...

tudung ktk ya kacak..nice....=)

f.i.e.z.a said...

felicia:

mek rasa sikkkan ada wayang kot kat the hills.nya just ada k jln2 jak n kedai2..

dtg ctok lak hehe

f.i.e.z.a said...

liza:

my mum yg membeli i tmpang jek dapat free gifts hehe

f.i.e.z.a said...

ivy:

makseh makseh! mak mek beli ya nya kacak ya hehe