Friday, February 19, 2010

pineapple


buah anggorrr buah nanas
sik dapat ditego alu nok manassssssss
[sapa manas ngansa tek sapa?? padah!!]

hehhee
actually this pic was taken by nieza cos we both sama blk kol 7pm selasa lepas
bila aku nak punch card tu kan i was like ehhhhhhhh besarrrr gila nanas ni
zaaaaaaaaa amikkkk pic kamekkkk lokkkk
nieza juak la jd mangsa nakkk
neida org lain mok melayan hahah

besar kan!!! hahha
aku rasa dah lama dah buah tu tergantong kat opis apesal lak aku x pasan eh
ke aku dah kecik sekang ni
;P

kalo betol la ada nanas sebesar tu.
mcm2 blh buat kan

blh jadi emmmmmmmmmm

kueh tart
peceri
jem
kordial
ulam

ha amik kau semua best2 belaka..
dannn secara tiba2 aku rasa nak pegi hopoh esok carik nanas jual sebungkus singgit tu
pastu mintak kicap pedas.
nyamssssssssss sekals!

okla dats all
nanite!

4 comments:

nURmALa mAZLan said...

aiyakkkkkk
kecuq liuq...
mala x makan nanas ngan kicap pedas..nak pi carik la esok

AmirFX said...

Nenas oh nenas... Ktk boleh polah baju corak nenas juak... haha... Selamat bercuti...

~LIZA~ said...

amboi.. besarnya nenas :D

Ida Athanazir said...

hahah... kmk pegi hopoh sik lain. Meli koci itam, eeh! Minat abis mek.