Thursday, February 25, 2010

pustaka

ini cerita last monday okk.
hahah punyalaa lama nak update.
aah pedulik janji update kan..

since i offday jugak so ptg tu nieza ajak g pustaka
nak exercise sket2 katanyaa..
so i join jek sbb mmg suka pun senam2 ni.
fatin pun ikut sama..
fyi, me n nieza blm lagi jd member dat gym alang2 tggu jong bln :)
i really cant wait.
n to those who wondering, im still on my diet n i dont eat dat much
but sekali sekala takkan laaaa x boleh langsung minum2 kannnnn
saya juga manusia biasa :)

after few rounds of speed walking, me n nieza pun lepak la kat tangga tasik tu..
tenang sungguh ok tgk ikan..
tp bila tgk kapel sebelah tgh syok2 bg ikan mkn terus mengganggu ketenangan fikiran haha
alu stress nakkkkkkkkkkkk ;P

sunsets.. ^^

au naturel.
mata cam lebam kann..

fieza-nieza
sapa lom kenal?
sapa?hahha

fatin ngegeh.

love to self potrait like i do.
like udak like niece haha

actually masa tgh snap2 ni there were 3 guys pun lepak kat ctu2 jugak
n to my suprise one of them is my ym buddy.
been chatting to him quite a long time already
he looked at me n i buat2 tidak kenal
cam haram kan saya ni
bkn apa tau.saya segan sebenanyaaaaaaaa
haha
nxt tym jmpa la nego eh.
yah nyesal sik nego tek nak sak jak dlmym cerdit jak tgn naep haha
opss dah tercampo dah bahasa tok.
ahh lalekku

dekat maghrib then we balit la cnei gik nak

pic taken by fatin.
comel kan?
;P

itu saja dari saya.
seyesly i cant wait to to hit the gym again.
saba fieza sabar
nxt week start okkkk :)


8 comments:

JT said...

me too.. i cant wait......

Beautiful Stranger said...

kiut mbiak ya..

n i e z a said...

aok eh, lam ym cerdit. temu dpn2 supan. :p

Felicia F. Ramzi said...

best oo tak orang..sia cney jak ada tempat k rekreasi..
hmm terpaksa lah kmk jogging tiap hari ke kch tok o

dukunlintah plk said...

ada ku ariya masa ku nyelam d tasik nanggar ktk 2.. sebulan dah ku off gym.. sagging dah semua muscle erkkk.. haha.. hepi xcersising :)

Ida Athanazir said...

fatin ngegeh ya manis abiss!

rumah mek sik jaoh dari pustaka, lambat juak kaki nak ke sia koh..

f.i.e.z.a said...

jt: sama2 la kita oo :)

b stranger: mbiak ngegeh ya ka hehe hehe nya nang kiut macaaaaaaaaammmm udaknya lol

nieza: haha supan bah mok nego.siapalah saya nakkk

f.i.e.z.a said...

felicia: neitauk tak dapat keja ctok lyn dapat g pustaka tiap ari okkk hehe

bang jaki: siknya alu sangging hehe ok happy exercising to u too :)

kak ida: ktk ada ngga nya d umah mek riya ka?mun nya tauk dpuji tauk kembang setaman idongnya hehe