Tuesday, April 17, 2012

lagi sekali :(

sadly im not going to work tomorrow
because ive been given an MC
went to normah medical specialist hospital earlier
sbb balik keja kol 8 sampai rumah terus terketar2
telan activast but somehow the temp tak turun2

so my mum yg super risau bwk g normah cepat2
sib baik la dekat jek ngan rumah

bila doc cek kali ni rupanya tonsil bengkak
mmg pun sakit tekak tp tak sangka la tonsil
apalah nasib
mmg today susah gila nak menelan esp kalo minum air
kan i demam kan kena minum air byk
tp sebab tonsil ni minum tu jd sangat menyeksakan

and bila i keja today aircond kat opis sangat sejok
yelah tau tak sihat lagi nak jugak g opis
i feel better la pagi tadi kan
tak sangka la petang2 tu temp naik balik

so doc gave me mc esok
rehat la puas2 kat umah
kurangkan bercakap sbb tonsil tak baik lagi

so oklah thats all for today
nak update with gambar tp tak berkemampuan lagi
doakan me baik cepat2 k

take care u all

3 comments:

Yumida said...

hope ktk bait dgn cepat...byk2 kn berehat

AmirFX said...

Take care.. Mbak makan ubat cap ibu dan anak.. Smile always.. :D

Mama_Nabihah said...

niza's wedding around the corner nak za? congrats pdh ngannya. klak upload gmbr nya kawen.. heheh.. kim slm ngan niza za.. :)