Sunday, April 15, 2012

fever is here -.-"

yours truly is currently having fever
demam panas
went to the clinic this morning
bangun pun terpaksa sbb badan sakit2
dah kol 1130am
tak boleh tak
kena bangun jugak

then ida teman me to the clinic
doc cek2 takde kata apa sangatla kan
got some antibiotics, ubat batok yada yada
and he gave me 1day MC for tomorrow
serious masa type ni pun badan sejok dalam tapi panas kat luar
last nite i terbangun kol 3pagi cos i was shivering
sejok amat
bangun kejap, telan panadol and letak towel kecik basah kat dahi
bangun2 pagi ni still takde progress

i mmg trauma kalau demam ni sbb salunya lama
every year mesti kena
janganla sampai semggu n kena admit ke
nauzubillah

doakan me k
kalau sihat esok i'll try my best to go to work
banyak keja tak abis lagi
risau :(

and then i demam ni kena plak weekends yg i off kan
nice!

oklah nak tido
tido ni pun pakai baju kelawar siap seluar panjang
salunya sependek2 alam baju tido
haha
sempat

oklah
bye!

2 comments:

AmirFX said...

Oolaterdah.. Mbak minum aek kosong byk2 deng.. Take care.. :D

armouris said...

terjumpa info ni, juga pasal demam…. sharing is caring :) - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah