Monday, April 16, 2012

di hari kejadian

alhamdulilah i dah sihat sket
so nak update la on d day before i demam tu

sabtu tu i kuwa awal pagi
kol 830 nieza dah sampai fetched me up
sbb nak g city tailor amik baju
for this coming weekends!
hehehe

lama dah tak kuwa ngan nieza ok
excited gila! :)

excited nak muka amek? ;

city tailor ni kat batu 7
so pakai jalan lalu kat airport tu
sekali nieza kata nak singgah breakfast
ohhhh sukaaaaaaaaa!
:D

dah la salu kuar iklan mcD bekpes tu kan
lama dah teringin!


 berseri sik muka nieza?
3days more to go! :)

sampai kat city tailor carik my baju
tengok siap ke tak
siap dah!

 here's a teaser
nak pakai this saturday
insyaAllah 

love the beadings
tak penah lagi tak puas hati buat baju kat cni
harga pun ok
another baju kurung moden belom siap lagi
amik this khamis or jumaat la masa offdays karang
yg tu i wat sulam jek

lepas amik baju terus cepat2 balik
sbb janji ngan mak plak nak g tpt yg sama

 beautiful colors handbag 

before gi city tailor semula, my mum ajak singgah zaira
butik kain terbaru kat kuching
price wise okla
and i got a new kain my mum belanja
thanx mak!
actually me, fatin n ida pakat beli kain sama 
tapi kaler je lain2
nak pakai on 1st day raya nanti :)

 fatin

 here's my kain
nampak cam silver tp lite purple sebenanya
fatin kaler lite pink
and ida with cream

kain ni i buat kurung moden je
so now nak kena cari siapa nak temankan me raya nanti
he must wear a lite purple baju melayu to match mine
hahhaa
as if!

before balik umah lepas berpanas kat luar then masok keta, full blast aircond,
we went to swee kang 
panas2 sedap la mkn abc kan

mine as usual
whitelady

tu yg demam tu kot
panas2 lepas tu mkn lak abc
balik umah terus baring kesejokan sedangkan hari panas ni

i learnt a lesson a hard way
it caused me a day MC which is im not looking forward to
kalo tak betol2 sakit i mmg taknak mc2 ni
tapi nak wat camane kan
nak bgn pun tak boleh lagi nak drive to work

so nxt time jgn kuar kalau hari panas sangat
and jgn minum ais banyak2

esok insyaAllah i gi keja cam biasa
2hari je pun pastu offdays dah
till then my readers!

xoxo!
:)

7 comments:

AmirFX said...

Dalam youtube pun byk juak iklan MekDi nektok.. Adeh2.. Teringin juak nak agak sia...

Aida The Pink Goddess said...

ayih kacaknya handbag ktk!!! brand apa ya k fieza?

hani apandi said...

baju ktk nak teaser ya kedak baju raya kmk tp kmk wana merah hehe

f.i.e.z.a said...

amir:

harusss ktk pegi mun dah ingin :)

f.i.e.z.a said...

aida the cuzz:

ooo hehe makaseh aida.its from nine west :)

f.i.e.z.a said...

hani:

mek sik kalak molah dress panjang.mesti kacak baju ktk ya :)

Mama_Nabihah said...

kacak dress ya zaa... and white lady yaaaaaaaaaaaa.. OMG!! nyam skal!!