Wednesday, April 11, 2012

kesukaanku

haluuuu

esok sedap la korang kan tak keja
public holiday katanya
tapi i keja.tsk
OT woooot!
bln ni ada 2days OT
masyuuuuuuukkkkkkkkk!

nak share pics je kat entry ni
semua my faveret
bkn faveret sukan
tapi faveret makan
hahha
well see the face yg montok
dont see the legs
sbb legs mmg kecik
jgn tertipu ok

belom mek slim, aida cuzzy!
belom! hahaa

ni pics amik before2 ni sebenanya
randomly
dah ada dlm folder tu share je la kat cni eh

1st pic is whitelady
from swee kang ice kacang
sapa2 readers kalo org semenanjung ke kalo dtg kch pls dtg swee kang
mmg legendary!
dari zaman my nenek2 lagi mmg dah ada dh tpt ni

rupa pun dah selera
belom rasa lagi!

2nd is satay kajang but made in kuching
dap!
kat kedai nama d'pondok


ketiga is my fav cake; choc indulgence
from secret recipe obviously
so my bday is in july
sila paham
hahaaa


last is my fav snack
lee fah mee
dari kecik lagi mkn benda alah ni
rasa tetap sama!
i like 8juta kali


sila la jamu mata
entah2 ada yg terus ke SR cuti esok ni kan
ahhaha

well enjoy your public holiday
to those yg keja macam saya: happy working!
:)

till then.xoxo

3 comments:

AmirFX said...

Happy holiday Pijot! Yohhh... Juhhh g Swee Kang gik hujung minggu tok.. Lmak dah kmk sik g sia..

f.i.e.z.a said...

amir:

orait sure no prob cun mek off weekends.
email kmk no hp ktk aa rah missfieza_17@yahoo.com

Mama_Nabihah said...

pregnant kali tok nang sik jaoh mek dari kacang ais zaa... tiap2 minggu tekak tok mintak... haha.. mun sik ke swee kang ke mana2 jak yg ada jual ais kacang. heheh...