Monday, May 30, 2011

wedding ghani and anis

last saturday was ghani's wedding
ghani is my ex-schoolmate masa sm sains kch dulu
ramai yg nak attend katanya so cam rugi plak tak datang kan
boleh jmpa kawan2 lama

wedding ni buat kat dewan pustaka

a sweeet sangat dais i must say :)
masa ni tgh tggu pengantin sampai

tak sempat nak amik pics dorang besanding
dah abis baru smpat amik pic pengantin

me-juzz-aziza-nieza
juzz dah sarat 8bln.cant wait to see her baby :)

sempat snap with the bestman, castro
sik lamak gik turn kau cast ooooooooooooo ;P

ghani the groom-castro-awgmu-aieffie

and finally pengantin baru
ghani and anis

it was a simple yet meaningful ceremony
seronok sbb masa ni la nak jmpa kwn2 lama kann
ada yg dok sama kch pun susah nak jmpa

to the gorgeous couple,
selamat pengantin baru and for long and happiness years to come :)

dah mula dah musim org kawen ni kan
my bestie; sue akan kawen this friday
akad nikah then ahadnya sanding
ohhh seronok!

oklah itu jek nak cita
nanti kita update lagi k

and one more thing, i have a new acc for my twitter
u can follow me @fiezapurple
i closed down the @fiezanamza

so, good nite and sleep tight!
:)


2 comments:

mummysyafie said...

sebenarnya nak, kamek rindu nak pengilan rah sinun. nak pa yang best nya..orang laki pengilan bersongkok. mun di sitok, kita makei songkok diheran sidak. layap sidak merati.

hubby mek lok first time pengilan sitok 8 yrs ago, tedah nya..kei perhatian orang bila nya bersongkok.

~cik emmie~ said...

mummysyafie...

aok oo.. menar padah kitak... sitok cdak sekda makey songkok mun pengilan..