Sunday, May 15, 2011

30 april 2011

ok dah x boleh nak delay update2 ni
i'll update pasal KL trip dat day k
punya la lamaaaaaaaa nak delay kan
maklum busy sekarang
plus jarang dok umah
salu kuwaaaaaaa jek

cut the long story short la k

our trip was organized by nieza sebenanya
we bbmed pasal nak g kl n i la saluuuuuuuu sangat nak pegi
cash nya xde pun ada extra nak pegi tapi tetiba cam teruja sangat
tak tau apesal

so this one fine day, nieza n me tgh carik tarikh bila nak pegi
so cam biasa bbm la kan
n then tgk 30 april tu cantek sangat la nak pegi
plus me offday on 1st may and 2nd may
so kiranya amik cuti jumaat and isnin jek
and then kan, nieza cam x reply
eh mana budak ni kan
sekali dia bbm
"tiket kita dah beli!"

depart on 30th april
balik 3rd may

waaaaaaaaaaaaaaaaaaa betol ke?

hahaha gila best perasaan haha

and then later tu dia carik hotel plak
gedebak gedebuk, dah booked for 2nites
1st nite tu tak dok hotel sbb tumpang umah awgmu n wife dia
alhamdulilah
cam senang jek nak pegi ni

dlm masa nak tggu 2mggu nak fly ni punyala cam cover2 excited haha
betol ok
sbb excited sangat kang tak jadi plak

then tiba la jugak masa yg dtggu
just dat it happens to be a day after i broke up
eh malas la nak cita haha
yg penting, yg dah lepas tu lepas la kan
tapi mmg penyelamat la trip ni
sbb kalo i keja the nxt day mmg tak boleh la
dgn emosinya, dgn mata bengkaknya
mmg dugaan betol
cam tau2 je kan lepas sedeh2 terus g trip hahaa

nieza n bobet
my besties till ever

shawl jek ada love love but i was falling out of love

before naik flt tu siggah makan kat kfc jap
me mmg x smpat nak lunch so terus mkn kol 530ptg tu
flt kol 630pm
lepak la kat kfc ni sampai kol 6
then baru masok

i only brought a bag with me
tshirt ada la dlm 3helai jek
baju tido 2 helai tu jekkkkkkkkkk
sbb mmg planned to shop there for more tops n pants
plus my parents gave me extra cash for me to spend
oh happpy betol!
thanx mum n dad!

one more snap before naik belon!
;)

we all sampai klia dlm kol 9 camtu sbb the flight was delayed till 7pm
ke mana lagi we all lepas tu?
esok akan sambong ye kawan2

nanite!
xoxo!

2 comments:

AmirFX said...

Best eh dapat g KL.. Nway, mungkin ada hikmah d sebalik break-up ktk ya.. Be strong n be cool..

fLo said...

duhal da ktk dtg kl masa bday mek...hehehe...kenak xpdh awal pat mesan soh mbak laksa swk pake kmk..hehehe..