Thursday, May 19, 2011

dinner ke supper eh?

ok kita sambong lagi.

bila sampai klia dlm kol 845 camtu terus cepat2 g carik bas
bas direct ke kl sentral
10hengget jek tambang
dlm sejam camtu dah sampai tp stucked kejap dlm jam kat are brickfields
awg mu dh siap tggu kat depan kl sentral
kejap2 call
kejap2 bbm
tau la dah lambat kan nak wat camaneeee

x lama pastu dah smpai kl sentral
terus masok dlm vios dia
haaaaaaaa kau excited gila naik keta baru kwn aku ni
last kitorang kumpol ramai2 out of kuching was in KK
n kali ni kat KL plak

before g kondo dia n wife dia dudok we went for supper
awg mu brought us to sukhumvit @ kpg baru
beriyaaaaaaa dia kata sedap so why not kan cuba je la

ni supper ke dinner eh
hahah belasah jekkkkkk bkn saluuu kan
mkn nasik kol 11mlm ok!

tomyam campo+kerabu mangga+telo dadar
dap! dap! dap!


this IS my fav drink ever
tembikai laici
kat kuching xde ni wehhhhhh
ke ada tp aku jek tak tau?

the ambience is nice
klcc tepacak jek atas kepala gitu
cantek la tpt ni
plus the waiter was yums!
haha sempat
eh seyes ok muka x jaoh dengan syamsul yusof
;)


awg mu-nieza-bobet

muka penat tak hengat tp mkn tetap licin!

lepas mkn we all cepat2 ke kondo awg mu n wifenya
kira tumpang 1mlm jek
mlm tu awg mu suprisekan wife dia yg bday 1st may
he bought a cake from SR
nyalakan lilin n nyanyi beramai2
hehe

saza; wife dia mmg tekejut sangat haha
mmg best masa ni
x sangka la aku si awg mu ni boleh tahan jgak romantik dia
eh sapa tak sayang bini kannnnnnnnnnnn
:)


awg mu sediakan 1bilik for we all
thanx a lot for awg mu n his wife yg susah2 tumpangkan we all
terharu ok
saza pun baik sangat2

esok paginya we all bgn awl pagi sbb nak siap2 shopping d jln tar
before tu we all singgah minum dulu
kat mana?

nxt sambong ok!
nanite!

6 comments:

AmirFX said...

Wahhh.. Cam sedap jak barang makan ya... *gurp*

L@dykiki said...

tembikai laici.. nyum nyum... nyan jak aik yaaaa

n i e z a said...

molah entry besambung2 macam la trip kita ke overseas. maka kl ajak. haha..

f.i.e.z.a said...

amir:

kenak nya sik nyaman! hehe dh la murah ajeeee :)

f.i.e.z.a said...

kiki:

nang jak nyaman.very the!

f.i.e.z.a said...

nieza:

aok eh.tp sikhal.kenangan bahhhhhhhhhhhh