Sunday, July 25, 2010

nom nom nom d oldtown WC

hye readers tersayang

urs truly ni asyik ngelat jek nak update kan
hehe
cehh cm la ada yg tggu me ni update
ada ke?
;P

ok jom nak update la ni

last saturday nite me lepas blk keja kol 8pm, sampai jek umah dlm 5mins camtu sue dah picked me up
we all nak lepak kat oldtown white coffee yg kat the hills
my craving for the rose float adalah d tahap maksimum
mmg teringin sangat sangat sangat 800 juta kali
hahah

we all keluar bertiga jek
sue, me n nieza
bobet x join sbb dia ada hal ngan adik dia
bertiga sahaja pun tp rioh cam sekampong okeh

tgh pk nak mkn apa pun sempat jugak snap ;P

buah hati saya

kalo kat oldtown ni my fav is assam laksa
tp cam xde mood nak mkn laksa
so i ordered chicken hor fun ke apa nama dia
nieza lak order assam laksa
sue plak ngan mi kari
me kalo kari2 ni agak kureng sedikit ye
tp kalo sup2, kuah2 laksa tu masam2 pedas mmg faveret

nieza's n mine
hor fun layan ngan cili potong adalah terbaik! ;)

inilah dia float faveret saya
rm5.90
sedaaaaaaaaaaaaaaaappp yum yum

ni posing nom nom nom namanya
tgk tu ice cream dia sampai meleleh2

tgk tu muka kehappyan dah dapat float
ice cream vanilla sampai 2 scoops
sunggoh indahhhhhhhh
hoho

mkn2 camnikan teringat kat juzz
i miss her so very much i hope she'll recover soon

so sapa2 yg dah terliur tu boleh la singgah kat mana2 oldtown berdekatan
kalo kat kch ni ada 2 branch
satu kat KIA satu lagi kat the hills

ok doky
dats all for now

xoxo!

12 comments:

Beautiful Stranger said...

sprite n ribena ka? hihihi pandey2 jak mek eh..

f.i.e.z.a said...

bsi:

ya rose float.sirap rose plus sprite.nyaaammmsss!

peaNut said...

yohhh...mymn da jak upa...dh la kmk posa tok...huhuhu..jeles mek ngga

~LIZA~ said...

i kalau ke oldtown takde lain i order, mesti assam laksa :D

Khairul Antasha said...

mun sirap rose + sunquick + sprite pun nyaman juak..try polah kedirik kat umah..haha..

n i e z a said...

Damn I look fat in that pic.
Bencikkkkk!!!!!

::SuePrettyInPink:: said...

yess!! aku nampak kurus lam gmbr ya..hihi.. btw..ya bkn mi kari za..ya prawn mi.. ;)

f.i.e.z.a said...

peanut:

try la kelak.nyaamssss! :)

f.i.e.z.a said...

liza:

i shouldve ordered assam laksa dat day,sigh.

nxt tym nak g lagi la.hehe

f.i.e.z.a said...

antasha:

mena ya,nang blh try d umah p malas kmk tok.nok d pasa juak nyaman ;P

f.i.e.z.a said...

nieza:

sikhal.boh mkn byk gik lak.hehe kontrol nak hee

f.i.e.z.a said...

sue:

aok prawn mi ooo,heheh sukati jak kmk tok