Thursday, July 29, 2010

frappe bersama dia dia dan dia

lepas me n nieza kuwa dari spring tu kan still awal lagi tau[refer prev entry :)]
since we both nak g trip this weekends, makanya harus la kuwa jap w bobet n sue
kang rindu plak budak 2 org tu hehe

called them up, fetched them bla bla bla n at 830pm we headed ourselves to frappe
frappe ni kat travillion
org kch tau la kat mana ni
kat cni byk clubs wahh clubs jugak yg dsebut ye ;P
kalo sapa2 nak g senang jek carik
kedai ni sebelah watsons

we all love this place sbb cosy sangat n x ramai org
tp sedap okkk
doesnt mean org x dtg tu x sedap
n selections of food are quite a lot jugak
my fav kat cni is their cheesy chic chop.
kalo my love dtg cni igt nak bwk dia g cni la
kompom dia suka
*mena sik deng? ;P*

our drinks
mine is lover's plum green tea.mmg order air ni je laaa sbb sukaaaa
sue w hot choc
nieza n bobet layan hot blackcurrant tea

sue's ntahapanamadia rice.
sedaap!

fried beehoon w chic wing.
this is my faveret jugak
bobet n nieza pun order yg sama
sbb kenyang lagi dats y order mihun goreng jek.jeekkkk?
hahaha
portion sangat byk okkkk
waaaaaaaaaaa i ate a lot
oh sudah terlambat fieza hahaa


mmg kekenyangan tahap dewa laaaa
tapi hati adalah sangat senang sedap mkn sedap2 jek
kan?
;P

skang dah kol 3.08am
i need to sleep by now
td xleh nak tdo dlu sbb nak kena pack my bag
kol 2pagi baru semangat nak pack my things
nanti la i update i g mana n wat apa k
lagipun smpat lagi update esok b4 i fly sbb flight pun kol 450ptg :)

but b4 dat nanti i update pasal my belated belated belated bday gift
hahha
still in july kan haa boleh laaaa
janji adaaaaaaaaaa :)

k la sayangs sayangs
nanite u all!

2 comments:

Aku Wanita Biasa said...

lmk na ku sik nyinggah d frappe tk eh...rindu nk minum teh di sia...

Beautiful Stranger said...

cney bah? haha mcm penah dgr.. nang rajin mkn mahal2 jak eh..