Thursday, July 1, 2010

july

its finally 1st july today!
yay!
july is my fav month of the year okkk
well to those yg dah lama baca blog ni mmg tau la kan
eheeemmmmsss

its my bday month ya'll!
:)
:)
:)

and yang lebih menghappykan jiwa dan raga ini bila my mr love just recently told me dat
he's coming this saturdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyy!!!
yay yay yay *lompat dgn girang jom jom!*

im so happy cos he'll be in kch till my bday!
rasa cam x pecaya jek thn ni bday dah ada cinta hati
seyes cam x caya ok

so sabtu x lama lagi ni
nak kena beli baju baru menyambut my kaseh balik kch
ceeehhh over kan kan kan
tp pedulik ka

im in love n i guess sapa2 in love pun pahaaaaam sangat2 apa i rasa
lagi la LDR ni kan

oklah now nak siap2 g keja
today kol 12noon till 8pm
esok off
hoyeah!

enjoy ur day dearies!


agak2 boleh x pose camni eh?
teeettttttttttttttttttttt ;P

pic frm google :P


8 comments:

Khairul Antasha said...

teruja!!!... jelesnya kmkkkk... huuuuuu

n i e z a said...

Tercapai hasrat sambut bday ngan can o.
Hehe..

Anonymous said...

aih... ne wishlist??

boleh ktk bposing gia klak deng.. tunggu wedding photoshoot klak :p

-yana

AmirFX said...

Pose maut cemya ka? mmm.. Boleh2... haha... Nunggu ktk nikah kelak ktk pose cemya puas2...

f.i.e.z.a said...

antasha:

boh jeles.lak can tak dtg juak :)

f.i.e.z.a said...

nieza:

talking abt LOA! :)
mudahan happy n sangat hepi bday mek kali tok

f.i.e.z.a said...

yana:

wah wedding shoot?nang jaoh dah pk tak na.
mek mok jak haha.kiss kiss juak hahah
:P

f.i.e.z.a said...

amirfx:

heheh boleh jakk ooo dah kawen pose camnei pun xda hal! :)