Tuesday, June 14, 2011

gorgeous wedding ever!

ahad lepas me n fam g attend my 2nd kazen's wedding
wedding ni buat kat dewan hikmah
penganten lelaki is my 2nd kazen :)

bila sampai jek dewan semua al wakil tu my uncles n my aunties
mmg seronok jmpa ramai2 camni
sbb kalo ari biasa susah la kan nak jmpa salam2 tanya khabar ni kan

masok jek dewan tu kan siap ada entrance yg sangat2 lawa
i didnt take any pic of it sbb lupa hehe
baru entrance
bila masok nampak la pelamin yg sangat2 gorgeous!
the prettiest ive ever seen!
like seriously!
hehe

cantek kan?

kalo tgk live lagiiiiiiiiiiiiii cantek!
the color sangat2 nice
and material kain tu very very flowy
ke korang mmg salu tgk pelamin camni, aku jek yg terkasima?
hahha
well for me mmg paling lawa la :)
then dan dan tell my mum "mak, kelak kmk kawen mok camtok juak aaaa"
hahhaah
gila berangan tak abes! ;P

masa ni tgh tggu penganten datang
kl 11 camtu sampai dah penganten
pengantin masok jalan slow jek diiringi dengan selawat ke atas nabi SAW
sayang betol takde pics
layan je la pics yg ada eh
hehe

me n my maksu yg gojes kulit licin giles
eehhe
usuuuuuuuuuuu mintak cia!
hahaa

my youngest sis
i mekap dia dat day
hehe nampak lain je
macam lagi matured
ke?
aahaha

the wedding went smoothly
ada renjis2, upacara makan nasik temuan, potong wedding kek n such
then baru makan
lauk pun sedap2 alhamdulilah
part makan, sedap sajaaa fieza ni kan haha

my mum apalagi, excited sungguh jmpa kazen2 dia
hoho my mum ramai kazen
kejap2 nak salam tanya kabar
jmpa auntie ni, auntie itu...
siap promote kata aku single lagi
sabarrrrrrrr je la
oh tidak mak.makasehhhh ajak aaa
;P


my heart n soul
mum n dad :)
penganten lama daaaaaaaaaa

with one of mum's friend

tuan blog yg purple pink macaaaaaaaammm cikgu nak turun mengajo
haaha


pic penganten takde la plak kannnnnnnnn
my bad!
haha
actually ada dlm my mum's iphone tp cable nak transfer takde la plak
so xyah la eh
haha

but they both pun sangat elegantly beautiful
may God bless their marriage till the end
amin :)

ok dats all
nanite!

4 comments:

mOnAlEa said...

kacak pelaminnya fieza.

f.i.e.z.a said...

kak lea:

kan???? uncle mek molah ya.mek nang rindok la nangga masa masok dewan hehe
rasa kmk gik yg kawen haha ;P

ZSqueenbee said...

touch by uncle alex owez marbelez...suka ngga..my bro weddng pun nya molah juak..hihi..abg kmk ada pengilan kt cya wakil mak n bpk mek..

wa khairul onggon said...

Selamat pengantin baru utk kajen ktk... :)