Thursday, October 14, 2010

PS3 n PSmove

Main game mmg bestkan?
Apatah lagi kalau main playstation mmg layan smpai x igt dah ptg samp ke mlm
Hehe

Here's our new set of ps3.
Bought it last sunday at the boulevard sony station.
Beli sekali dgn set 2 joystick player cam microfon tu, 1 joystick biasa n a camera which we need to stick to the tv.

Best ok sbb seolah2 kita yg main dlm game to itself.
The joystick tu kiranya jd raket kalo main squash sbb our movement mmg dah dicapture dlm camera yg install kat tvm
So pergerakan kita mmg sama dgn player yg kita main dlm game tu
Eh paham kan.ehehe tak reti nak explain.
Sapa penah main wii, kiranya camtu la :)

Dat day sai celen fatin main table tennis.
Mmg happening haha
Nmpak kan dlm pic dorang tu depan tv berdiri kat position ikut kaler joystick
Ada pink n biru :)

I plak suka main squash.
Berpeloh2 okkkk.
Bila celen ngan ezah, asyik menang jek I.
Bosan jugak asyik menang ni waaaahhaaahah
;P

Now nak kmpol beli game dia tp agak mahal la kan so x boleh la beli salu.
Main je la apa yg ada.
Weekends ni nak ajak my besties g celen squash and volleyball :)
Kompom riuh rendah!

Sent from my BlackBerry® smartphone

5 comments:

BSI-BSR-VIVIAN said...

aih..best!! maok main juak!!

Sue said...

main lain ada sik za?

ztie said...

aok eh.. mok juak. berapa tak beli bah? sigek game berapa? kenak sik beli wii jak? game nya murah gk kan?

Faizal n Fashitah said...

Kamek main PS3 mek, main tenis.. sampei plantin terbang joystick ya kotan koat glak ngayun hehe..

n i e z a said...

tp xpat celen main badminton mena. :p