Sunday, October 31, 2010

2bln sekali

Thanx for the ucapan takziah from all of u.
I visited suriya again last nite and she told me everything about the last moment dat she had w her mum.
Sayu ok.menahan jek nak nangis tp kena kuat sbb kalo aku nangis dia lagi la hiba kan.
I can't imagine of losing someone so dearly this early.
Semoga suriya akan ttp tabah menjalani hari2 mendatang.

Esok ahad dah.after 7days keja I finally having my day off tomorrow.
Fyi, I keja shift ni mmg jarang2 ada kat umah weekends.
Kalo sabtu n ahad tu 2 bln sekali jek merasa.
Kalo nampak me x keja on weekends tu mmg sangat2 jarang lah tp apa blh buat, things we do for periuk nasik, rite?

So since esok tak keja, my mum awl2 dah chop nak bawak g pasar mggu which I can't wait to go.
Bkn salu ok!
Boleh la beli magazines yg half price n igt nk beli biskut timbang.owh best!

N esok jugak nak buat majlis tahlil for my late grandfathers n grandmothers yg dah passed away.
N ada majlis mkn doa selamat sikit nak raikan my nek yah yg dah mencapai usia ke 90 esok.
InsyaAllah.

And to add the busy-ness, my mum asked me to cook okkk.
Sbb esok kan ada majlis mkn2 sket.ada yg nak goreng mihun la, ayam la.
N me? Goreng macaroni ok.alaaaa yg simple2 sudah.
So esok nak kena beli minced chicken, brocolis, some carrots n apa lagi eh? Mcm2 la :)

Now dah kol brp dah eh?
Hoho
Oklah.nak tdo dlu.
Gonna updates w pics soon.

Enjoy ur sunday ok darlings!
Nanite!


Sent from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

AmirFX said...

Nang bizi lah ktk ooo.. Nway, have a great day n a great weekend...

fLo said...

wahhh..macaroni goreng..hehehe..mesti nyaman nk..mek br cerik kwn mek msk ria..x kalak mkn macaroni goreng b4 tok..huhuhu

Faizal n Fashitah said...

Rami na urg bz lamak2 tok eh. ANyway, camne weekend kitak tek? Ok sik? XD