Sunday, October 3, 2010

not for me

as im writing this,its already past midnite.
tp malas nak tdo dlu.
belom ngantok lagi..

so update blog la eh..
nak sembang ngan enchek cinta, dia sudah tdo kol 8pm td due to his fever.
kesian okkkkk.
dia call td pun batok2 jek
ish rasa cam nak jaga jek dia tp nak buat macamana kannn.
dah la jaoh.
i only can advise him do this n that..
poor my baby..hope he'll get well ASAP.
x sanggup tgk dia tak sihat camtu..

btw ni nak cerita pasal pagi td..
i was bz nak siap2 to work sbb keja kol 12.
dah tau keja kol 12 nak jugakkkk mandi kol 11 kaaaannnnn
pastu padan muka diri sendiri terkejar ke sana ke sini.
hahha dgn shawl tak iron lagi

bila dah siap pakai apa yg patut, nak pasangla shawl kan
i ni jenis yg kena pakai anak tudong kaler itam tu tau
pg td boleh plak dlm tak tau mana letak okkkkk
i got few of this anak tdg..some of them tgh dcuci..
yg spare carik2 tak jumpaaaaaaaaaaaaa plak
masa ni dah kol 1125am okkkkk
adoi camanaaaa niiiii

last2 i nak nmpak la my mum's nya anak tdg syria
kebetolan kaler pink.
i tried it on me, tgk cermin dlu ok ke tak..
macam ok jek eh belasah laaaa dah lmbat kannnn

and here's d look
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


ok?no?

i x penah pakai camni tau.
rasa cam lain sbb cam terkeluar semua isi pipi tu
hahha dah la bulat makin membulat dgn jayanyaaa
tp nak buat macamana kan dah lambat punya pasal
ok tak ok belakang kira!
;P

kat opis tadi ada yg kata ok jekkk
tp nieza kata tak ok.
fatin pun x approve.
so xyahla pakai camni lagi dah haha
lainla kalo pipi dah mengurus ;P

so esok keja kol 12noon jugak
tadi dah i siap2 simpan my anak tdg t so dat i wont be wearing this style anymore hehe
to those yg pipi kurus or jenis muka runcing tu okla ko kan
but not for me tho ;)

ok la selamat malam semua!

xoxo!

7 comments:

AmirFX said...

OK jak pun.. Sekda beza jak.. hehe...

BSI said...

kenak kmk suka yg berpipi tembam yg ngenak kedka ya ow? pipi kedka kmk tok sik ngenak alu jak

Sue said...

big NO! x ngenak ngn ktk za..

Faizal n Fashitah said...

Kacak tudong kitak ya. Nang pesen nektok ngekot kedak sidak arab k tudong hoh.. main tudong fit2 kedak ya. Kamek lebih suka nangga camtok.. kemas jak daripada cara sidak bertudong kedak ada cap rah depan..

Amni said...

Apa maksud cap rah depan ya bang odio?

kmk pun leibih suka urang kurus pakey tudung gia.. tapi kitak pakey ok jak.. sikda beza.. hehe

mummysyafie said...

mun muka kamek lalu sik sesuai fiza..

Ida Athanazir said...

oka jak rupa... memang nampak berisi sikit but, I think the color suits you. Not the style though..