Wednesday, October 20, 2010

Oh sayang, engkaulah jejaka idaman!

Ingat tak lagu raja ema tu?
Terngiang2 okkkkkk
Hahaahah
Bila ntah dgr kat radio ;P

Oh,ini mmg idaman hati beta!
Saya rindu dia.
Rindu gilak2!
I love taking candid pics of him
Kadang I took videos so dat I can watch them over n over again.
Tell me jiwang, I don't mind hehe

Oklah cita lain la eh
Lately ni kan I salu tido lambat ok
Lambat tu kol 2 pg camtu la
Esok keja pagi cam biasa ok
N this is not good I know

So tonite I tried to sleep earlier.
Patutnya before midnite la tapi.
But then dah telajak dah few mins tp kira okla dr semalam.

Saya tdo dulu yaaaaaa
Esok nak update pasal majlis tekol sue plak
Dah dekat 2mggu baru nak hapdet.ngeh ngeh.
Sori sue aaaa :)

Bah, nanite to all.

Xoxo

* ada yg tanya camane update guna BB kan, sorii lom terjawab lagi soalan sbb yg ajar saya ari tu nieza.nanti saya tanya dia k n I will let u know later :)


Sent from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

Sue said...

kmk suka lagu ya...agik2 lah belagu sambil bgga vid clip nya..asa masuk zaman 80-an jak.. ;)

Ida Athanazir said...

cyewahhh... so berbunga bunga hati bila bercinta tok ;)

Faizal n Fashitah said...

Yobihh lagu raja emma yaa.. tringat zaman2 gik makei loar sarong nangkak lok marek ehehehe...