Thursday, September 23, 2010

raya-ing with mazliana

belom abis la gi cita raya ni eh.
belom ye mmg belom.
i got zillions pics wahhh zillions kauuuu nak share ni seriously! haha
tp entry by entry la ye..

sementara mood rajin ni ada, makanya jom kita cita..
masa raya 2nd tu malamnya maz called.
mazliana nama penoh dia.
she's my adik angkat masa kat sm sains kch dlu.
kitorang mmg close.dia muda 1yr jek.
wpun blaja tpt lain after high school n now dia keja, we all still contact lagi
baik la dia ni
x lupa ngan kakak dia wpun dah gebu segebunya ;P

mazliana yg cantek cam omputeh n me yg berpipi cam pau daging special terlebih inti.
ahaks!

maz brought her friends oso.meriahhhhh!
wpun yg kenalnya maz sorang tp kawan2 dia sporting habis.
gelak2 sembang cam dah kenal lama.
siap sembang w my dad n mum lagi hhehe.

jamu dorang w keropok ikan n acar.mmg layan!


they stayed nearly midnite okkk..
mmg x pasan ngan jam dah kol brp.
but before dat harus laaaaaaaaaaaaaa posing!

yg dtengah2 tu kena fokus lebih hahhaha.
funny tol pic ni haihhhh


i will update more frequently la sbb xnak la pending2 dah
byk lagi pics ni adoiyai pening!
x saba nak abiskan cita raya ni.
ke korang dah bosan eh?
belom kan... kannn kannnnn

oklah itu sahaja.
till later k babes!

5 comments:

BSI said...

hehehhe...meriah la ktkorg..

Ms Tikot said...

Baju ktk kacak....

~ mizzAmy ~ said...

sampai midnite tuh beraya. mmg raya sakan nie. ;)

f.i.e.z.a said...

Bsi:
Sangat meriah ehehe

f.i.e.z.a said...

Ms tikot:
Makseh hehe mek anta baju kat city tailor.sia beading nang kacak2 :)