Sunday, September 5, 2010

My saturday

Hye dearies.

In less than 5days nak raya dah kan.
Mood raya tu mmg dah tahap maksimum sekrang even nak g keja pun cam dah malas haha
Yesterday(sabtu) was my only offday before raya
So mmg dr pagi dah keluar g sana sini n pastu g amik my baju raya yg dh tempah kat city tailor.
Cantek2 baju raya dah siap jahit
Manik2, sulam2 mmg lawa lah.
Puas hati I paid for dat sum of money hehe
Mmg x penah mengecewakan :)

Then ptg I kuar sungkey w sue n nieza
Awg mu supposed to join us but he cancelled last min.
So tggal la bertiga
We went to RJ ayam penyet belakang kopi o corner.
Org kch mmg taula tpt ni
We came a bit early so we ordered d food n drinks n reserved d table.
Pastu off g bazaar satok.
Best! Sbb org x ramai n ada gerai yg dah ttp.
Semangat raya betol.

Dlm kol 630 dtg balik ke sana n tell u, its full house oredi!
Sib baik dah rizeb siap2 kalo tak mmg xtau nak dok mana dah

My ayam bakar special was yummmyyyy gila!
Mmg sedap tahap maksimum n puas atila
Nieza punya ayam penyet pun sedap!
Air pun ckup rasa
Nxt tym nak mkn kat cni ngan insan yg jaoh d mata dekat dhati la hehe

Today I'll be working as usual.
Sigh
Geramnyaaaaaa hahaa
But what to do cos cuti x ckup
Xpelah.janji raya kang cuti kan
N boleh spend w cintahati yg akan cuti raya seminggu.yay!

Ok dats all la.
Sori for not replying those comments.
I'll try my best to reply soon k darlings.

Have a great sunday!
Daaaaa


Sent from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

Faizal n Fashitah said...

Wahhh dah amik dah baju raya nya eh. Kamek tok jak sik terpolah2 baju raya taun tok. Ermmm ney sempat nak nganta agik. Beli jak la nok dah siap lak ehek.

Beautiful Stranger said...

mst kacak baju raya ktk..blm mek mkn sia za.. lalu jak. suka aym penyet cafe bunda jak..hehe