Friday, September 25, 2009

my 2nd syawal

hye kwn2..
sunyi jek dunia blog ni kan.
update pon lite2 jek..

me cam biasa la kalo dah cuti ni malas betol.
just lepak depan tv, kuar ngan geng tak pun harvest tanaman kat farmville.haha..
since xde tetamu ni curi masa sket nak update pasal raya ke 2..

raya ke 2 tu me n nieza mlm baru kuwa beraya g umah farah..
farah wat open house..
sedap2 food dia, x larat nak rasa semua..
pasal segan nak amik pics sbb ada kwn dia so xde bukti la kan.huhu..

pastu nk beraya umah kwn tp semua cam xde kat umah..
last2 me n nieza lepak kat mc d airport.
sedehkan?huhu..
then masa otw nak balik umah tu awg mu call tanya ada kat umah ke tak.
i ckp la otw balik..
then dia bgtau nak dtg jap lagi..
dia kata ramai nak dtg beraya ni.
n i looked at the time masa tu.
dah kol 1130mlm okk..
x kesah la raya kan.hehe..

x lama pastu dorang pun smpai..

pics masa tggu nieza kat umah dia earlier dat nite.
ni dia tetamu saya..
semua junior2 masa kat sm sains kch..
now dorang semua dah masok U
ni sapa x kenal.hehe.castro n awg mu.

awg ehsan n nazrin yg tgh bz sembang

the biskut raya

choc cheese, kek buah, hati parek, and lapis rebung
sembang2 sampai kol 1pg okkkk..
mmg cam x puas lagi nak sembang esp ngan awg mu la.
dia ngan castro nak g glasgow next yr visit our fren mahathir kat sana so i was like nak join..
hmmm tgh plan laa..jadi ke tak, we'll see.
cam takut pun ada nak g jaoh2 ni kan..
tp tgk keadaan la.
kalo jd pegi i bgtau keh!hehe
nanti i cita pasal raya 3 plak..
raya kat kuching ni 7hari 7mlm kalo nak tau..
til nxt updates k.
daaaaaaaaaaaaaaaa







4 comments:

green said...

1 pagi..
waa..gossip ae..

De Eduardo said...

ingin ke rumah ktk..xtau sine jak

f.i.e.z.a said...

green,
sangat bergosipan!hehe

f.i.e.z.a said...

de eduardo,
refer ktk entry b4 tok mmg ada mek madah add umah.. =)