Thursday, September 10, 2009

lepak2 main farmville

last sunday masa lepak w girlfrens kesayangan kan, semua dorang dok bercerita hal farmville.

brp level dah?
kebun ko camane?dah expand?
dah ada ayam?lembu?

juzz, nieza n zillah kemain excited bercerita..
while me plak bluurrrr sajorrkkk..
apa benda ni weyh?

ooooo main farmville kat facebook rupanya!
cheettt ingatkan apa td..
i pndai la main sket2 tp x reti la nak expand2, menanam bagai..
bila dgr cita dorang ni cam best plak..
sampai nieza ckp "sikda can pun xdahal za.layap main tok"
haih..hehe..

so after 2 days, me janji ngan nieza nak lepak2 sambil blaja main game.
hahah..sungguh tdk matured statement itu.. ;P
so last nite we went to starbucks d spring..n nieza bwk vaio.
semangat!hahah

xde yg menarik.

order yg ni sahaja.belah kanan tu saya punya.nyams!

aksi menyedut.heh

bwk cuppies yg dbeli dari kak nor cuppies.chantek n sedap!

bukak facebook dlu..

nmpak x kebun saya yg baru bkembang?hehe..
baru ada 4org neighbours..

i baru jek level 5 x silap.
nieza n the rest semua level belas2..jeles okeh..
hooo game ni sangat melekakan..
yg best nya boleh design kebun sendiri, nak tanam apa, siap boleh tlg bersihkan kebun org lagi..
hehe..
ada sorang neighbour nieza ni hens nak mamps tapi main farmville okeh..
hehe..suka tgk kebun dia.tersusun jek.
hathsey n a-p pun main u all!
cam x caya.haha..

me yg hepi dah capai level 5 hahha n nieza yg rosy look. ;P

we all lepak main then gelak2 kejap jek dah kol 1130mlm..
dari tpt tu penih tggal we all 2 org jek..
sempat tgk tumblers lawa n imejin nak bagi kat org.
hopefully me n nieza dapat coffee person nanti.hemmss.

ok nak singgah kebun jap.
tadi dah tanam strawberry mesti dah masak ni.hehhe..
kalo x caya game ni best cuba la kat facebook!
nak jd my neighbour just add me at missfieza_17@yahoo.com!
;P

13 comments:

eMBuN_mALaM said...

ADEHHHH...bok bertateh duhalll... eheheeeeeeee...

Ivy Metaga said...

hehhee..kawan sama keja kmk pun sibuk juak main tok koh hehe

JT said...

wahh.. jom jadi neighbour kmk jom...

Faizal n Fashitah said...

Hmm..nang addicted la pesbuk tok hoh. Ermm...gus juak mek x terlibat :|

f.i.e.z.a said...

embun,
kmk budak baru blaja jgn sik tauk,hehe..

f.i.e.z.a said...

ivy,
main tok best!try la sukk ktk lak.hehe

f.i.e.z.a said...

jt,
apa email?lak mek add.

f.i.e.z.a said...

fnf,
tok game k singles jak.mun ada can or dah berbini berlaki sik boleh main.kelak ada org makan ati mun sik kenak layan.hehee

JT said...

vorein@gmail.com

main ktk farmtown juak.. lebih kurang kedak farmville lah.. hehehe and.. macam2 giklah yg leh ktk main. its addicted tho...

AmirFX said...

wasehhhh... bah2.. add jak kmk... propelarkapal@gmail.com(Gaban Gagah).. p asanya ktk pun fesbuk kmk dah add...

n i e z a said...

sapa kwn kmk yg hens nak mats ya, za? pa kmk x sedar o? ktk nang, xpat hens skit nang alert la. ;p
gik tekenang2 mek tumbler starbucks mlm tdk eh. manly ada jak. mesti can / laki kt duak manly cam ya juak o. oh oh..

Felicia F. Ramzi said...

dah lekat tak za..aaaa kamek sik maokkkk..hahaa tidak, jangan dipengaruhi..

khairul onggon said...

Hai Fieza.. aok kmk ada di Kuching tp buat inpomasi ktk, mun kmk dtg sambil megang kemre, sekda chan lah kmk nak jumpa sapa2 waima dak acik kmk bego bisin kamboh kmk sik singgah umahnya. Di saat tuk kmk udah ready teerbang ke KL ehehe... Next time dlm masa yg mena2 terator, kmk mok juak jumpa blogger2 kuching koh.. :) Makasih fieza.. kim salam ngan farah juki & geng ktk k...