Thursday, September 17, 2009

misi mencari tdg siti

my cpu x siap lagi..
and now cam biasa updating frm laptop.
x best la laptop ni..
mmg leh transfer pics n all tp cam slow nak mamps.
penat tol menunggu.
last2 malas dah.

today me n ofcmates buka kat pizza hut satok.
nieza pun join sama..
salu break time masa buka ni lama sket.
dari kol 630pm till 8pm..
nak blik umah pun sempat tp malas nak ulang alik..

lepas mkn we all jln2 kat bazaar raya kat satok tu..
mcm2 ada u all..
dari songkok, kurung, kebaya, handbags, perfume semuaaa ada..

skang kan trend pakai tdung ct n niat d hati nak beli la satu for raya.
so nmpakla satu kedai ni jual tdg idaman.
sampai2 kan minah kedai tu punyalaaaaa action.
muka masaaaammm jekk.
eh hello ingat aku ni x mampu ke nak beli?
ni kedai LV ke coach ke juicy couture nak sombong2 ngan customer ni?
kalo setakat jual tudung 20hengget tu apa sangatla kan..
haaa kan marah ni..
seyes dowhhh me n geng mmg nak beli dah..
tapi muka kerek camtu baik x payah..
aku saje2 je cam tgk nak kaler inilaahh itulahh nak selendang la..
lepass jek semua dia kuarkan satu2 tunjok kat we all, we were like..

"owh makseh jak kak.mek pusin lok.lak singgah gik"

i bet she must be verryy the hangiinn ngan we all.
yela kemain kompiden cam nak beli last2 x jadik..
haha..padan muka.habis bersepah atas meja tu ko kena lipat balik, susun cantek2.
tulaaa kerek la lagi..
haha..
lenkali tau nak jual barang tu manis2 kanla muka..
kalo pndai layan customer, dari yg xde niat nak beli, terus tingin nak beli satu.
tol tak?

last2 balik ke opis x beli apa pun..

kat mana lagi ada org jual tudung ala2 siti tu eh?
sapa2 yg tau lemme know k..
i nak kaler purple n light blue..
=)

so now dah kol 130am..
need to sleep now esok nak saor lagi..
nanite sleep tight gojessss readers.
daaaa

p/s: byk komen x sempat reply.i'll try to reply them once i reach ofc tomorrow okeh!


12 comments:

eMBuN_mALaM said...

kmk pun tgh carik koh... mun ktk ada jumpa, pdh kmk juak k...

f.loren said...

ahah mun kamek jadi org ya. ikat jak tak org ngn tudong kain. agik ko nyuroh ku mungkar byk2 kakya sik beli. hahah
kkdg2 sik kempang ko mdh sik jadi meli ehhh

JT said...

hhahah farah nang pengempang.. hehehe

selamat hari raya.. maaf zahir dan batin... raya atang umah oww.... salam :D :D

Ivy Metaga said...

ya lah kan sekrg dgr tudung ct tgh femes nek tok
ada kawan kazen mek dari smjg sanggup kirim bnyk2 ke brunei utk di jual, gara2 permintaan di brunei..
hebatnya ct heeeee

selamat hari raya aidilfitri..

f.i.e.z.a said...

embun mlm,
ok sama2 ta encarik gik 2 ari mok rya tok.lak mek madah k..

f.i.e.z.a said...

f loren,
mun nya bagus nang mek meli.suka2 jak ngenak nya sak sedar kit.haha..u shld see her face koh.nang eksen.geramku.

f.i.e.z.a said...

jt,
raya tang umah juak oo.dapat berjmpa bergosip aiseh! =)

f.i.e.z.a said...

ivy,
kmk riya g kl sikmok meli dah sampei kch nyesal sik meli cgek.ish..encarik la kmk tok..

JT said...

ouk.. insyaAllah lak dtg... tga map umah mek lam blog mek nun .. heehhehe .. ktk g umah .. padah sepul wak.. padahnya mek soh g umah

~LIZA~ said...

selamat hari raya babe :) maaf zahir & batin..

Felicia F. Ramzi said...

aah sama ta za koh.. mun muka org melayan ya lebih masam dari buah kedondong, boh arap ku ingin nak meli. pms sekali pun, customer tetap customer..
selamat hari raya !

SEN said...

mun taem kmk pnh jadi cashier dan taem kmk jual roti john riya mun ada customer datang meti kmk layan dgn senyuman, walaupun sidak hanya melimpas jak..mun mok keceng ada juak tp takut sidak cair bah.. larikkkk!