Monday, September 28, 2009

my 3rd syawal & majlis cukur jambul baby adli

morning people..

dah isnin ni semangat sket nak blogging sbb byk blog dah update.hehhe..
since i off day today, i nak take d chance mengupdate sampai lebam. ;P

raya 3 tu me beraya w family dari kol 11pg sampai ko 630pm..
rasa cam pengsan asyik mkn n mkn.
blk umah rehat jap mndi2 then kuwa balik dlm kol 8 camtu..
me n frens planned to give aziza a visit sbb dia baru pas deliver a baby boy.
aunties2 ni semua dah x saba tgk baby ni.

sampai2 jek tgk cam ramai crowd.ingat nk beraya je kan..
sekali rupanya ada majlis cukur jambul..

marhaban


nieza n aziza

me n juzz

nieza-me-juzz-sue

wif bobet

here's d baby.adli irsyad maliki..
cuteness!

d proud parents: ziza n hubby;Q and baby..

group pic..yg lagi 5 org tu semua nak jd mummy jugak. ;)

after the marhaban, doa selamat n taking pics, we all g downstairs to have dinner..
while ziza plak kena stay kat bilik sbb belum abis pantang..
actually baby adli baru 2mggu tp majlis d sekalikan dgn nephew ziza yg dah 3bln umurnya..
tu yg ziza x plan n we all pun tak tau..
well, rezeki kiteorg agaknya ye..

pas mkn2 lauk kenduri yg sedap meletops terus gerak umah hafiz plak..
then g umah bobet lepak sampai midnite.. =)

4 comments:

Beautiful Disaster said...

wah, seronoknya. hari raya memang hari untuk menambah berat badan kan? ryn pun sama. uwaaaaaa.

nURmALa mAZLan said...

oo..reraya buat majlis aqiqah eh..

f.i.e.z.a said...

reen,
i dah naik 2kg.waaaaaaaaaaaa T_T

f.i.e.z.a said...

mala,
a'ah..my fren wat aqiqah..maybe sbb semua family ada kot tym raya ni.