Monday, August 3, 2009

new things bring glows to my face ;P

i took annual leave yesterday[sunday]..
actually ingat nak pegi pantai tp cancel last min..
aleh2 me n nieza g bekpes mkn laksa pg2 tu..
ptgnya plak we both g watson's kat swak plaza nak beli toileterries..

antara yg dbeli;
floss, st ives facial tissues, olay white radiance and foot balm..

i jenis yg sukaaaa sangat mekap n kalo buang mekap i lebih suka guna wet tissues instead of using mekap remover.
guna wet tissue senang!
d foot n heel tu for my feet yg dah merekah..
sungguh x cool bila pkai heels nmpak rekahan.ewwww x best!
so beli la..
yg lain2 tu biasa jek.keperluan. ;)

then we all singgah kat parkson plak..
nieza nak g beli eye liner..
tgh2 carik tu boleh masok lak kat tpt kasut..
nmpak la this wedges..
owh me kalo wedges mmg sukaaaa teramaaattt!

i amik, mintak saiz, try then beli..
i just said to nieza dat i wont purchase any sandals, wedges ke heels ke dlm masa tdekat.
kan dah mkn diri kata2 tu.sigh.
xpe, ni last la eh..xde beli2 dah..haha

brown carlo rino wedges..

beli sbb ada 50% discount..lawaaaa kan kwn2?heh

and u wanna know what my mum bought me?
a new speaker for my pc!!
i m sooo happy cos i never expect dat im getting this!

a brand new speaker for my pc..
altec lansing.

in action..
belah kanan 1, belah kiri 1..

i xde la mintak yg ni sebenanya..
i just nak yg biasa2 jekk..
my speaker yg lama tu dah rosak sbb kena lightning dat day..
sekali dapat yg ni plak..mstilaaa sukaaa sangat kan?hehe
thanx mom!

skang ni bru semangat nak tgk movie ke dgr lagu ke..
meriahh! =)

this month xleh shopping byk2 sangat sbb dah puas beli belah last july kan..
i try to berjimat cermat n kalo boleh bekal nasik everyday..
x lama lg puasa kan?
hope i can use dat excuse to save some more.. :)

k la peeps!
nak smbung facebooking.
ciao!


12 comments:

::suenas05:: said...

aih kacak eh wedges ya...mun beli sama boleh ka? hihi...

f.i.e.z.a said...

suenas: beli jak..sik mek melarang..kacak oo?hehe

~LIZA~ said...

oh sama la ngan i, buang make-up guna wet tissue aje.. :D

f.i.e.z.a said...

liza,
senangkan?dlu i pakai wet tissues baby tu jek..hehe..

Ms Tikot said...

Yer... kacak wedges ya eh.

Ivy Metaga said...

nice wedges....=)

AmirFX said...

yang lain kmk sik kesah tapi kmk kesah bila ktk ada speaker baru... wahhhhhh.... maok wakkkk...! haha..

f.i.e.z.a said...

ms tikot,
kacak owh..sik mahal juak bah.hehe.

f.i.e.z.a said...

ivy,
thanx! =)

f.i.e.z.a said...

amirfx,
hehe best speaker ya aie..bunyi kebaaabooommm!!
pegila meli..hehe

n i e z a said...

kaki kmk dh x merekah gik. boh jeles. ;p

f.i.e.z.a said...

nieza,
really?darn....im still working on it now..