Wednesday, August 26, 2009

my puasa so far

hye all..

i miss blogging a lot lately..
bila dah x boleh online kat umah, i do things like watching dvds and tv a lot to kill the tym.
i did a repor on my streamyx n now tggu nak ok jek lagik.
i m now using nieza's laptop n broadband to surfing..
haih rindu okkk nak memfacebook..
layan komen, layan inbox..mcm2 la mmg mengkhayalkan..
tu tak campo lagi ngan games n everything..
tapi kena jaga2 jugak berfacebook ni.my bigboss pun my fren tau.
kenalaaa jaga tata susila.haha

so far my puasa setakat hari ke 5 ni ok jugakla..
i take spirulina as my daily supplement and alhamdulilah xde la lapa sangat..
hari2 i'll take about 10 tablets..
seyesly i feel better each day..
perut xde la lapa gila2 just lite2 gitu..
kalo tak, gassy jek perut ni..

setakat ni dah 2 mlm g teraweh ngan nieza..
dekat surau perumahan ni jek..
sib baik umah nieza pun dekat..boleh lepak2 lagi pas teraweh.
cam last nite we went to raja ayam penyet..me x mkn..nieza jek yg teringin..

blk umah last nite layan cita sepi sampai kol 1pg.
sib baik offday hari ni,hehe..

offday ni i just lazing around..tgk tv bla bla..
ingat nak g wat baju kurong lagi sepasang kat tailor feveret tp cam malassss sangat2..
umah dekat jek tp cam haih lepak kat umah lagi best.
lagipun dah ada 3 pasang pown ckup dah kot..
kalo ada rezeki lebih, beli jek la sepasang kat mana2 butik tu kan..
senang..

me kat opis skang jual biskut raya u all..
bkn me yg buat..me just agent dilantik jek..
haha xdelaa.yg buat tu kwn my mum..dah 8 thn dah we all tolong dia meniaga..
so sape2 yg interested nak beli tu u can just leave a comment here..
almond london pun ada.RM35 jek for 100pces..sedap gila!

oklah u all.me nak sambong tgk tv la..
mlm nanti pas teraweh me n nieza nak g tgk i love u beth cooper plak kat star cneplex..
btw, ada sapa2 penah g mbo kat spring tak?

so long then.me nak rehat2 dulu..
take care orait.daaa

2 comments:

juzz said...

mbo nya lom bukak.bln 9 sik salah mek.tp dah bole apply for membership.kmk ada nait tingkat atas skali ria.bolela,tp kede nak biasa2 jak.

khairul onggon said...

Bagus juak ktk teraweh ngan kembar ktk si niza ya hehehe.. Kmk alhamdulillah so far posa kmk lom gik kedak odio posa yok-yok.. aaaaa larikkkkk...