Monday, August 31, 2009

1st buka posa kat luar

saturday-29th aug

after a week posa baru laaa ada masa nak bukak kat luar.
bukak posa la.hehe..
kebetulan ahmoi chantek pun ada kat kch, so ramai2 la we all gather.
yg join dat day:

nieza n me.
muka wajib ;P

anne and lynn[ahmoi]

khay n her sis

we all ni semua satu kelas dlu dari form 4 sampai 5.
betanian rules eh?hehe

bukak posa kat food court the spring jek..
mmg ramai gila la org dat day..
sib baik me adalaa beli kueh sket for mkn2 b4 the mkn besa.
aiseh mntang dah gaji..

tekak dat day cam gatal nak mkn ala2 jepon gitu..
so i had this..

salmon set.sedaaap terhebat!

nieza plak order yg ni..
unagi ape ntah.nieza ni kan, apa2 bnda ngan unagi smua dia suka.hehe

pas mkn2, lepak2 we all went part ways..
ada yg nak shopping la, ada yg nak g tgk mbo kat 2nd floor la..
last2 jmpa lagi for minum2 kat secret recipe b4 balik umah..

me w my fav drink.

mkn lagi!

wpun x beli apa2 pun kat spring tp hati manyak hepi..
wanna know why?
cos i got 2nd salary increment n some tunggakan gaji dari jan-august..
sungguh hepi bila view my balance in my saving acc masa gaji dat saturday.
hahha..
bling bling d situ!
xde la banyak nau but still ada la extra cash kan..
alhamdulilah..
syukur byk2..
x sia2 keja ujong mggu, sabar w all the customers behaviours n whatnot.
*grin*

looking forward to another increments, bonuses n all! =)

btw, selamat hari merdeka to all.
as for me i'll be working and its OT.
OT means money people!
hehe..

k la.nytie nyte!


5 comments:

khairul onggon said...

Best da jak ktk kuar ngan geng2 ktk.. Jeles kmk.. geng2 sekolah kmk sik dpt dikesan dan smua sidak boikot FB hehehe... (trmasuk kmk)

n i e z a said...

best o sungkey luar. mata pun sungkey juak nangga muja jak2. ;p

Felicia F. Ramzi said...

next time kmk dtg, wajib reserve SCR ya eh..kamek dah ingin nak makan kerabu kat sia.. harus ta temu gik keh..:) apa gik mun bertemu tetak bukan bukan kuat. topiknya? hanya kita yang tahu..hahaha

Mdm.Nyza said...

yalah za, hati byk gumbira coz bling bling jak mata nangga cash dlm account. hehehhe.... ekonomi semakin pulih, mudahan ada bonus next year.. hahahhaha... $$$$

bunga said...

bentou eyhh! kamek inginnnnnnnnnn... :((