Sunday, June 14, 2009

tag by peej =)

been tag by peej..
sementara nak tggu nieza pick me up for movies jap g so layankan saja =)

  1. apa perasan sekarang -excited nak tgk cita hannah montana ngan nieza n fatin, my niece.org ckp cita tu best tu yg excited nak tgk..hihi..

  2. saya nak makan - baked cheese chic chop kat the banquet.super sedap!


  3. saya x suka - uma thurman.tak tahu apesal..kalo dia blakon kompom i wont hv selera to watch.


  4. impian saya - nak jmpa bloggers faveret cam peej, foxyfarah n liza masa g kl bln 7 nanti.hehhe..n nk g mkn kat chillis masa bday nanti..wuuuuuuuuu x saba!


  5. haiwan yg saya tidak suka -kucing..hahhaa.saya adalah penakut dgn kucing.seriously!kucing kat umah tu ida yg bela.not me. ;P


  6. saya harapkan - yang saya boleh kurus dengan mengelip mata shj..--peej, i nk jugak kurus tu.itu adalah harapan ok..harus percaya boleh!


  7. jika boleh diputarkan masa - nak blaja sungguh masa spm2000 lepas.kalo blaja2 betol2 leh sambung blaja kat UK ke US ke..kan best.tulah fieza ko kan malas.padan muka.blaja kat bangi jek.hahha

  8. saya pada 10 thn akan datang - masa tu i'll be 36..kompom dah ada hubby[insyaAllah]..n anak2 yg tgh membesar.msti bz anta anak g skolah pg2,watkan bkpes, gosok baju hubby..masak2..n hubby tlg2 kat dapo jugak..tgh2 masak tu tetiba dia hug dari blakang..awwwww...sungguh tebal imaginasi. ;P

  9. hp saya adalah - sony k660i ..suka hp ni sbb lawa n gmbar pun clear..xde la clear cam dslr tu tp blh la daripada xde..


  10. saya pernah bercinta sebanyak - 8 kali so far.hahha gedikkan saya..n semuanya hancur berkecai..n now im single n busy looking for a single, stabile guy..


  11. saya suka pada -lelaki yg badan huggable mmppphhh..senyum manis n puteh2..n kalo best lagi dia specky.mmg taste saya ni..


  12. kawan2 saya - nieza, bobet, juzz, sue, kwn opis n kwn bloggers.blog brings me to great ppl.. =)


  13. pernah dikhianati -pernah laa...siap kena tipu panploh kali but still nak percaya.last2 after a yr baru leh moved on..


  14. apa yang hendak dilakukan terhadap org yg mengkhianati anda - karma will haunt you down!!!!!


  15. senaraikan 8 orang untuk di tag ::
::: nieza
::: ahmoi chantek
::: mstikots
::: nyza
::: kak suehana
::: dida bumblebee

6 ckup la eh..

--penat jugak layan tag ni tp best! =)
thanx peej!

5 comments:

AmirFX said...

Hihi... Rajin ehhss... Nway, ada berita yg terkejut mek dgr dari kazen Audio tdk.. Just 20 minit afternya nikah neneknya d Lundu meninggal dunia...

f.i.e.z.a said...

amirfx,
meaning dat nenek nya nggal masa ri jemat nya maca nikah ka nya wedding d dewan ritok tek?

Mdm.Nyza said...

kelak mek molah k zaa... hehehhe..

f.i.e.z.a said...

nyza;
ok polah jgn sik polah.hehe

AmirFX said...

Pas weddingnya.. Kmk dpt info dari kazennya... Al-fatihah.