Saturday, June 13, 2009

jam teruk n bloggers se-kuching meeting

morning u all..

cam lama dah x update kan..
seyes rindu.hhaha.

last nite masa blk keja kol 830 mlm, dah excited blk cepat sbb nak main ngan ukasyah..
tapi kan, kuwa jek dari simpang opis then naik flyover tgk jem yg sungguh dasyat.
seyes panjang siaaalll!
sepanjang jln tu jem.dah la kena benti kejap2.banyak kali lak tu.haih..

mula2 sabar lagi..

atas flyover

pas lepas flyover ni, kena lalu kat wisma satok lagi..
still jem gilaa.
adoi kaki dah sakit ni..
even auto kalo dah sepanjang jln tekan brek pun mmg seksa la kan..
brek, minyak, brek, minyak..camtu jela sepanjang masa.
x boleh bygkan kalo guna manual.
mauu meraong dlm keta.


lepas jek lalu jam kat area jmbatan satok tu, i dah cannot handle.
amik u turn kat bwh jambatan the balik guna tol kat pending.
walauuuuuuuppuun jaoh tapi x kesah la.
janji kuwa dari jem.

salu my trip dr opis nak ke umah 15-20 mins jek.
mlm td kol brp i sampai umah?
kol 930mlm..
sejam dah driving.pening..
sikit lagi nak cramp dah kaki ni..
seyes sakit..

sampai umah ukasyah nak blk dah.
sempat peluk2 geram jek..
benci la jem..
rupanya ada jpj roadblock.
sakit hati jek..

dlm kol 950 camtu ahmoi chantek n nieza ajak kuwa..
mula2 cam malas..
tp dorang ckp ada bloggers lain jmpa..
terus semangat kauuuu..

we all lepak kat bunda cafe.
1st time jmpa my commentators tegar.hehe.
i pun suka komen blog dorang.
mlm td yg ada: amirfx, nagaperang, addzha, su ijamm..
xde pics la..
we all semua cam sembang2 gila2 bukak laptop pastu gelak2..
mmg best la kan blogging ni..

we all bajet nak amik pics ramai2 masa wedding audio esok[ahad] kat dewan suarah..
semua dah jnji dtg ramai2 n pakai lawa2..baru la best nak share pics kan..
hhehe..

balik umah kol 1pg.
sambung online sampai kol 230pg..
then tdo..

i offday hari ni kwn2..
byk plans nak wat hari ni..
one of them nak jmpa liza my blogger fren..
xcited!
esok plak amik cuti 1 day..
sukaaaa laa weekends ni ada kat umah..

have a nice day u all!

5 comments:

AmirFX said...

Hehe... Isok gik kita mengamboh d pesta kahwin Si Audio... Gerenti kamboh isok...

f.i.e.z.a said...

amirfx,
harus!esok kita ngaro pengilan sia.hehhe

WhiteTulip said...

aiee...alu supan lah nyawa mek mok bertemu ngan kitak orang tokk...waaa..... :">

pa pun,kita jumpa esok okaii....

~Mis Jc ~ said...

wow..best eh..........neway hav a great weekends fieza...;)

Ivy Metaga said...

huhu...kmk sik suka area satok....bnyk keta